Правителството на САЩ публикува нова порция кадри на неидентифицирани летящи

...
Правителството на САЩ публикува нова порция кадри на неидентифицирани летящи
Коментари Харесай

Правителството на САЩ пусна нова порция кадри с НЛО

Правителството на Съединени американски щати разгласява нова порция фрагменти на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) по света, както и пояснения, които трансформират някои от тях в разпознати летящи обекти.

Публикувайки фрагментите, Службата за разрешаване на аномалии на Пентагона (AARO, ААРО) съобщи, че разкрила доказателства, че което и да е следствие на НЛО – известни още като неидентифицирани аномални феномени (НАН) – „ е удостоверило, че някое НАН се дължи на извънземна технология “.

„ Всички старания за следствие, на всички равнища на подредба, стигнаха до заключението, че множеството наблюдения са били елементарни обекти и феномени и са резултат от неправилно идентифициране. “

Сред оповестените фрагменти обаче имаше видеозаписи на феномени, които ААРО не е в положение да изясни изцяло.

https://www.youtube.com/watch?v=QKZl5wIySO8

Един от тези случаи включва фрагменти, снимани от екипаж на американските военноморски сили на борда на самолети F/A-18. При различен случай в Близкия изток те са съумели да изключат, че незнайният обект е проявявал „ аномално държание “, само че не са могли да разпознават какъв е.

Разбира се, няколко от случаите се оказват изцяло обясними, откакто са прегледани данните от полетите на гражданската и товаротранспортната авиация.

„ Инфрачервен видеосензор на MQ-9 [модел дрон] снима фрагменти в Южна Азия, до момента в който се пробва да запише различен MQ-9 “, написа ААРО за едно НЛО на своя уеб страница, наред с други случаи, които са съумели да обяснят. „ След разбор на видеозаписа в целостта му, гледане на спомагателни фрагменти с по-дълго фокусно разстояние и разбор на данните на комерсиалните полети в района преценихме, че обектът евентуално е търговски аероплан и че следите зад него са в действителност артефакт от датчика вследствие на компресията на видеото. “

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР