Правителството на Обединеното кралство смекчи спорния си план, за да

...
Правителството на Обединеното кралство смекчи спорния си план, за да
Коментари Харесай

Великобритания иска 29 хил. лири доход, за приемане на съпруг с чуждо гражданство

Правителството на Обединеното кралство смекчи противоречивия си проект, с цел да направи по-трудно за хората да довеждат в страната съпрузи, които не са английски жители, предава " Ройтерс ".

По време на огромно разтърсване в региона на законната миграция, оповестено по-рано този месец, Министерството на вътрешните работи разгласи, че доста ще увеличи минималната заплата , която английските жители или мигранти, към този момент открили се в Обединеното кралство, ще би трябвало да покажат, че печелят, с цел да разрешат на роднините да се причислят към тях под фамилна виза.

Понастоящем прагът е 18 600 английски лири (21 462,99 Евро) , само че трябваше да се увеличи до 38 700 английски лири - в това число когато съществуващите притежатели на виза възобновят.

Това провокира предизвестия, че политиката ще раздели фамилиите, които към този момент живеят в Обединеното кралство.

Но при смяна, изплъзнала се тъкмо преди коледната ваканци, в този момент отделът споделя, че прагът ще се увеличи до единствено £29 000 напролет.

Правителството споделя, че към момента се възнамеряват спомагателни нараствания , само че нямат закрепена дата за осъществяване. Министерството на вътрешните работи сподели, че прагът " ще бъде увеличаван на стадии , с цел да се даде предвидимост ".

При спомагателна смяна съществуващите притежатели на визи, които възобновяват своите визи, няма да бъдат наранени от новия предел на приходите.

Това значи, че министър-председателят Риши Сунак към момента стяга доста разпоредбите - разгневявайки някои отляво в ръководещата Консервативна партия - само че с по-малко от обещаното преди две седмици, ход, който към този момент разгневи депутатите отдясно.

" Това ми се коства доста рационална смяна ", сподели пред POLITICO London Playbook някогашният министър на имиграцията Деймиън Грийн, ръководител на групата на консерваторите One Nation от депутати центристи.

Но представител на някогашния министър на имиграцията Робърт Дженрик , който напусна държавното управление на Сунак предишния месец, откакто го упрекна в намаляване на политиките за даване на леговище, сподели, че целият пакет " би трябвало да се приложи в този момент, а не да се стига до извора или да се разводнява. Необходими са повече ограничения, не по-малко ".

Дейвид Джоунс, заместник-председател на Европейската изследователска група - дясна парламентарна секта, сподели, че смяната е " тревожна " и предизвести, че е " доста тъпо, че известието не беше направено, до момента в който Камарата заседаваше ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР