Правителството на американското посолство ще бъде гласувано утре в парламента.

...
Правителството на американското посолство ще бъде гласувано утре в парламента.
Коментари Харесай

Костадинов зове за протест в деня на гласуването на „кабинета на американското посолство“

" Правителството на американското посолство ще бъде гласувано на следващия ден в Народното събрание. Призовавам преди този момент всеки свободен българин да пристигна в 12:00 ч. пред Народното събрание, а в събота, също в 12:00 ч. пред Народното събрание, " Възраждане " провежда народен митинг против пълзящия държавен прелом, който американските сътрудници в страната ни правят сега ", написа Костадинов във Фейсбук. 

Според Костадинов България е блъснала " зверско дъно в историята си ". На прага сме да загубим за трети и финален път в историята своята страна, счита той и приканва да не го позволяваме. Костадинов декларира, че на следващия ден ще гласоподава против държавното управление.



Сутринта претендентът за министър-председател на " Продължаваме промяната - Демократична България " Николай Денков върна на президента Румен Радев изпълнен втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление. Около два часа по-късно бе публикуван и съответният президентски декрет, а ръководителят на Народното събрание Росен Желязков свика изключително съвещание на Народното събрание за на следващия ден, 6 юни. 

В дневния ред са включени три точки - избиране на министър-председател, приемане на структурата на Министерския съвет и избиране на състава на кабинета.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР