Правителството иска от нас не просто да променим предишното решение,

...
Правителството иска от нас не просто да променим предишното решение,
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин:

Правителството желае от нас не просто да променим предходното решение, а да им дадем картбланш. След това ще ни докарат един контракт, който ние да ратифицираме. Това сподели интернационалният секретар на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Кристиан Вигенин в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Това не е почтено по отношение на другите участници в състезанието за военен аероплан “, счита някогашният външен министър. Според него с решението си за Ф-16, държавното управление единствено се е сложило в комплицирано състояние. „ Българска социалистическа партия не взима страна, ние имаме проблем с метода, по който се прави процедурата “, акцентира Вигенин.

„ Всички причини, които се слагат демонстрират желание към Ф-16. Всичко това е унизително за страната. Искаме да се извадят на ярко всички оферти и ражданите да видят защо заплащат “, акцентира представителят на опозицията.

„ В последна сметка това се оказа политическо решение. Българска социалистическа партия поддържа модернизацията на армията, само че желаеме нещата да стават транспарантно и ясно и да се преценяват с изискванията, които имаме в страната. Сигурен съм, че ще има още дъна, които ще бъдат ударени в идващите месеци “, разяснява Вигенин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР