Правителството да приеме Енергийна стратегия за следващите 20-30 години и

...
Правителството да приеме Енергийна стратегия за следващите 20-30 години и
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Правителството да приеме Енергийна стратегия за следващите 30 години

Правителството да одобри Енергийна тактика за идващите 20-30 години и към нея да се обединим всички политически сили и да я следваме ", това съобщи зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Драгомир Стойнев на конференция в Стара Загора.

Според него в бранш „ Енергетика " не би трябвало да се работи „ на парче ", хората са извънредно обезпокоени поради неяснотите и неналичието на секторна политика.

„ Нужна е тактика в дълготраен проект, с оглед бъдещите капиталови планове в „ Мини Марица-изток ", хората упорстват да знаят за цената на въглищата, какво се случва с новите багери.

Вижда се, че ръководещите са много дейни само в назначенията, хубаво е да се чуе отчет- какъв брой хора са назначени за една година в „ Мини Марица-изток ", с цел да се знае, че този комплекс не се употребява единствено от обществена позиция, преди избори. " - акцентира някогашният енергиен министър.

По думите му комплексът би трябвало да е в извънредно положително здраве, да има добра доходност, хората да получават постоянно своите заплати, да не се тормозят, да имат нужните пари за ремонтни и капиталови действия.

" По време на кабинета на Пламен Орешарски не е имало предложение за продажба на " ЧЕЗ България ", сподели в отговор на журналистически въпрос Стойнев. На срещата с публицисти бяха и депутатите Георги Гьоков и Донка Симеонова, те не пропуснаха да разясняват абсурда със договорката ЧЕЗ. „ Ние призоваваме обществеността да се подпише под една национална подписка.

Защото това е народен проблем. С подписката търсим поддръжката на българските жители, с цел да покажем на държавното управление, че българският народ е от хора-мислещи, знаещи и че не одобряват сходно задкулисие, каквото е тази договорка ", разясниха народните представители на Българска социалистическа партия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР