Правителството аргументира освобождаването на шефа на ДАНС Димитър Георгиев с

...
Правителството аргументира освобождаването на шефа на ДАНС Димитър Георгиев с
Коментари Харесай

Кабинетът аргументира смяната на шефа на ДАНС със 123 дни отпуск

Правителството аргументира освобождението на шефа на ДАНС Димитър Георгиев с пуснатите от него 123 дни отпуск, нежеланието да работи със служебното държавно управление и нарушаването на правилото на политически неутралитет. Това излиза наяве от претекстовете на кабинета към плана за декрет, оповестени в .

" Подадената молба за отпуск в интервала от 07.05.2021 година до 06.09.2021 година (123 дни) е проява на отвращение от страна на господин Георгиев да извършва своите служебни отговорности и функционалности на началник на основна конструкция от системата за отбрана на националната сигурност в подтекста на вероятността да работи със служебно държавно управление, написа в документа и се прибавя:  " Това дава учредения да се допусне, че господин Георгиев работи пристрастно в политически смисъл, нарушавайки правилото на политически неутралитет ".

Правителството натъртва и, че " със своето държание и дейности Димитър Георгиев накърнява престижа на Държавна организация " Национална сигурност ", призвана да извършва политиката по отбрана на националната сигурност ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР