Правителствата на ГЕРБ и БСП ликвидираха на този етап възможността

...
Правителствата на ГЕРБ и БСП ликвидираха на този етап възможността
Коментари Харесай

БСП и ГЕРБ ликвидираха възможността България и Европа да получават пряко газ от Русия

Правителствата на ГЕРБ и Българска социалистическа партия унищожиха на този стадий опцията България и Европа да получават директно газ от Русия. Това съобщи водачът на АБВ Румен Петков пред публицисти.

„ За проблемите в енергетиката държа дебело да подчертая, че от АБВ още март месец предупредихме, че дейностите и бездействията на държавното управление ще доведат до това България да не може да извърши уговорката си на 1 януари идната година да имаме тръба и да се осъществя "Турски поток ". Казвам го с болежка, с яд. Правителствата на Българска социалистическа партия и ГЕРБ унищожиха на този стадий опцията България и Европа да получават директно газ от Русия и да не плащаме директна газ на Турция ", изясни Петков.

По думите му това държавно управление на Борисов е главен фактор за непострояването на тръбата на "Турски поток ", със забавянето на процедурата. Той уточни, че страната ни няма избран реализатор и по този метод България играе ролята на обрания мек спусък на револвера на челото на Русия за насила тя да договаря с Украйна, с цел да не остане Европа без газ. „ Това българско държавно управление го прави напълно умишлено “, акцентира водачът на АБВ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР