Правещият фурор с Аталанта наставник Джан Пиеро Гасперини не смята,

...
Правещият фурор с Аталанта наставник Джан Пиеро Гасперини не смята,
Коментари Харесай

Гасперини: Не успях в Интер заради презадоволените футболисти

Правещият възторг с Аталанта ментор Джан Пиеро Гасперини не счита, че виновността за неуспеха му в Интер е у него. През лятото на 2011 година той застана отпред на “нерадзурите”, само че единствено три месеца по-късно беше освободен след серия от четири загуби и едно реми. Според него казусът е бил в самите футболисти, които година по-рано бяха спечелили требъл.
 Гасперини внесе изясненост към коментара си, че е бил болен от ковид
“Исках да “вдигна” играчите, само че по това време те бяха прекомерно задоволени - оправда се Гасперини в изявление за Sky Sport Italia. - Не знам какво чакаха от мен там, само че аз нямах желание да се трансформирам. Всички желаеха да не престават със старите си привички - даже президентът. Взеха ме да бъда нещо като краткотраен вид, може би единствено за един сезон. Състезателите даже не бяха съгласни да упражняват и играят по друг метод. Не се одобри добре желанието ми да използваме трима централни бранители. В Милано имат някакви предубеждения за това. Чувам същото и за Европа като цяло, само че това не е по този начин.”

Треньорът разпростра капацитета си в Аталанта тъкмо с сграда с трима откъм гърба, като му следва присъединяване на четвъртфиналите в Шампионската лига.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР