Правещият фурор на Откритото първенство на Австралия Хьон Чун отправи

...
Правещият фурор на Откритото първенство на Австралия Хьон Чун отправи
Коментари Харесай

Хьон Чун: България, ще се видим на DIEMA XTRA Sofia Open


Правещият възторг на Откритото състезание на Австралия Хьон Чун насочи обръщение към българската аудитория.

Веднага след края на Аустрелиън Оупън първият кореец, стигнал полуфинал на шампионат от Големия шлем, идва в София.

„ Здравей, България. Очаквам да ви видя на DIEMA XTRA Sofia Open “, сподели Хьон Чун от Австралия, където си подсигури място в топ 4.

След като отстрани №4 в света Александър Зверев и някогашния №1 в тениса Новак Джокович, Хьон Чун ще играе с именития Роджър Федерер в борба за класиране на финала на Australian Open.

Хьон Чун разруши с 3-0 сета (6-4, 7-6, 6-3) Тенис Сандгрен в 1/4-финалите в Австралия. Приказката за корейската звезда продължава, а след нея първенецът от Next Gen ATP Finals идва за DIEMA XTRA Sofia Open сред 4 и 11 февруари. А в София го чака първенецът от финалите на АТП за 2017 година Григор Димитров.

„ Чун ще бъде същинска мощ в София “, разгласи още на старта на похода на корееца в Австралия турнирният шеф на DIEMA XTRA Sofia Open Пол Макнами. „ Той задава стандартите за бъдещата генерация в международния тенис и почитателите в София ще имат шанса от близко да насочат взор в бъдещето на тениса “, добави Макнами.

Феновете към този момент с неспокойствие чакат конфликта сред двамата първенци от финалите на АТП за 2017 година Григор Димитров и Хьон Чун в София. Турнирът от сериите АТП 250 е сред 4 и 11 февруари в „ Арена Армеец “. Билетите са в продажба на eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР