Практикуването на добра дентална хигиена е изключително важно, ако искате

...
Практикуването на добра дентална хигиена е изключително важно, ако искате
Коментари Харесай

Зъболекар казва, че популярната сутрешна напитка може да увреди зъбите ви - и това не е кафе или чай

Практикуването на добра дентална хигиена е извънредно значимо, в случай че желаете да поддържате здравословен метод на живот, а това е доста повече от просто миене на зъбите и разчистване с конец два пъти дневно.

За да запазите зъбите си блестящи, би трябвало деликатно да мислите какво ядете и пиете - и освен очевидните виновници, за които би трябвало да внимавате. Наистина, макар че множеството от нас знаят, че несъразмерното пиянство на чай и кафе може да докара до грозни петна, има някои на пръв взор по-невинни питиета, които също могат да причинят безпорядък.

Сега един специалист предизвести, че една настояща напитка може да бъде „ съществено увреждащо “, когато става въпрос за вашето орално здраве, макар че доста фенове на фитнеса го отпиват без да се замислят.

Размишлявайки върху някои от най-обсъжданите здравни трендове за 2023 година, денталният специалист доктор Халед Касем от Impress UK показа някои, които съгласно него би трябвало да се одобряват с щипка сол, като по-специално една напитка има поте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР