Практичният Козирог няма да хареса блестящите сенки в металик, докато

...
Практичният Козирог няма да хареса блестящите сенки в металик, докато
Коментари Харесай

Новогодишен грим за всяка зодия

Практичният Козирог няма да хареса блестящите сенки в металик, до момента в който нежната Дева не би припарила до графичната очна линия.

Ние в MissBloom знаем добре, че хороскопите могат да ни кажат доста за личността ни, любовния ни живот, даже усета ни за облекла и грим. И въпреки постоянно да се майтапим с етапите на Луната и Ретроградния Меркурий (който, популярност богу, завърши!), постоянно сме подготвени да се доверим на астрологията. Особено когато сме в въодушевление за опити.

А има ли по-подходящо време за грим опити от празненството за Нова Година? Ето какво да изпробвате, според от отличителните черти на вашия знак:

Овен

Смелите Овни имат потребност от грим, който да добавя огнения им характер. Защо не изпробвате монохромен грим в оранжево, при който топлите подтонове обгръщат клепачите, скулите и устните? Неочаквано, само че и елементарно за осъществяване!

Стабилните, практични Телци имат потребност от макиаж в земни тонове, който да пасне на земната им персона. Заложете на опушен грвим в кафяво с непрозрачен финиш и семпли уснтни в физически цвят.

Близнаци 

Вероятно очаквате, че ще ви препоръчаме грим в най-малко два цвята, нали? По-скоро заложете на нещо блестящо, ослепително и съчетано с тъмни цветове. А най-после завършете с устни, оцветени с матово червило.

Рак  

За буйните Раци блясъкът идва под формата на голяма доза брокат. Заложете на сенки с едри глитърни частици и ги съчетайте с класическа очна линия. Ако пък в действителност сте подготвени да отидете надалеч с този грим опит, прибавете и по-едър брокат върху клепачите.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР