Практически всички градове - бъдещи домакини на мачове от тазгодишното

...
Практически всички градове - бъдещи домакини на мачове от тазгодишното
Коментари Харесай

Русия ограничава продажбите на алкохол за световното по футбол

Практически всички градове - бъдещи домакини на мачове от тазгодишното международно по футбол в Русия, ще лимитират продажбите на алкохол по време на игрите, а тук-там и предния ден, осведоми "Известия ", като се базира на локалните управляващи.
Според вестника мярката не е изключително сурова, защото визира единствено напитките в стъклени бутилки и продажбите край стадионите и почитател зоните. Подобни ограничавания има и за феновете на мачовете от националното съветско състезание, припомня той, представен от Българска телеграфна агенция.
По време на международното ще бъде направено изключение за бирата. Бира ще се продава даже на самите игрища - само че единствено в пластмасови чаши, "за да се сведе до най-малко рискът от контузии ", декларира за "Известия " Ораз Дурдиев от борда на компанията "САН Ин-Бев ", която е измежду спонсорите на шампионата.
Масовите разгулен гуляи са неотменима част от всички огромни футболни шампионати и локалните управляващи в Русия редовно се приготвят за тях - в някои райони да вземем за пример възвръщат изтрезвителните, премахнати в страната през 2011 година, добавя "Известия ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР