Прахосмукачките роботи са най-новото и модерно попълнение в домовете на

...
Прахосмукачките роботи са най-новото и модерно попълнение в домовете на
Коментари Харесай

Как да улесните домашната работа с прахосмукачка робот

Прахосмукачките роботи са най-новото и съвременно попълнение в домовете на доста фамилии. Тези прахосмукачки съществуват от към 2 десетилетия, само че напоследък те набират все по-голяма известност и улесняват живота на от ден на ден домакини. Технологията в тази сфера към този момент е на задоволително високо равнище, тъй че несъмнено ще останете очаровани. Новите модели роботизирани прахосмукачки работят чудесно и не би трябвало да се притеснявате, че ще ви подведат или ще стартират да се блъскат в стените.

Уредите са оборудвани с най-модерните датчици и скенери, с които засичат измененията във типа на подовата настилка, къде свършва и стартира една стая, както и доста други неща, които вършат напредването им безпрепятствено и безпроблемно. Мощността на засмукване, с която тези неуморни робо-домакини работят, обезпечава разчистване оттатък въображението - нито една прашинка не остава след тях.

Благодарение на компактния си размер, прахосмукачките роботи могат да почистват мъчно налични зони, като ъглите или под ниските мебели. Някои модели даже са снабдени и с моп, който им разрешава да измият пода, незабавно откакто го почистят от праха и космите.

Всичко това звучи съвършено, само че с цел да имате оптимално положително прекарване, би трябвало деликатно да изберете модела, тъй че той да дава отговор на вашите персонални потребности и условия. Един от най-хубавите производители в тази сфера несъмнено е китайският софтуерен колос Xiaomi. В идващите редове ще ви представим детайлности за някои от най-новите и идни модели. През годините, роботизираните прахосмукачки на Xiaomi са се потвърдили като уреди с високо качество, устойчивост и страхотна продуктивност.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Новият модел на Xiaomi - Mi Robot Vacuum Mop Pro комбинира функционалностите както на прахосмукачка, по този начин и на моп, без да ви се постанова да вършите нито едно от двете нещата сами. Роботът чудесно проучва пространството към себе си, почиства всичко в дълбочина и може да бъде следен непосредствено от вашия смарт телефон. Препоръчваме го горещо на феновете на практични и висококачествени уреди, които работят безпроблемно и траят дълги години.

Mi Robot Vacuum Mop Pro предлага двoйнa пpaxoвa cиcтeмa с HEPA филтър, воден контейнер с размер от 0,2 л, резервоар за боклук с съдържимост от 0,3 л, LDS скенер, всмукателна мощ от 2,100 Pa, както и мощна литиево-йонна батерия с потенциал от 3,200 mAh, издържаща до 2,5 часа с едно зареждане.
Xiaomi Mi Robot Vacuum 1S

С новия модел Mi Robot Vacuum 1S, китайският софтуерен колос Xiaomi цели да отбрани триумфа си в категорията на роботизираните прахосмукачки. Роботът може да се похвали с редица нововъведения и усъвършенствания, като в същото време се радва на извънредно налична цена. На външен тип е подобен със своите досегашни събратя, като най-големите промени се случват под капака.

Mi Robot Vacuum 1S е оборудван с по-мощен мотор, всмукателната мощ от цели 2,000 Pа, контейнер за боклук с размер от 420 мл, новаторски HEPA филтър, LDS навигационна система, както и с мощна батерия с потенциал от 5,200mAh и работен цикъл от 150 минути.
Xiaomi Mi Home 1T

Mi Home 1T Robot е новото и извънредно почтено попълнение към фамилията от високопроизводителни роботизирани прахосмукачки на Xiaomi. Оборудван с изцяло освежен логаритъм VSLAM, роботът може да изготвя карти на вашето жилище с невероятна акуратност.

Интелигентната прахосмукачка робот може да се похвали с всмукателна мощ от 3,000 Pa, воден контейнер с съдържимост 250 мл, резервоар за боклук с размер 550 мл, както и с мощна батерия с потенциал от 5,200mAh, позволяваща работен режим до 3 часа с едно зареждане.
Финални думи

Пазарът за роботизирани прахосмукачки става все по-голям. Всяка година, фирмите производители ни изненадват с все по-елегантни модели, с все по-добри характерности. Един от водачите в тази сфера несъмнено е Xiaomi. Китайският софтуерен колос разполага с богата гама робо-прахосмукачки, всички от които ще ви очароват с високата си продуктивност и разсъдък.

Ако въпреки всичко желаете да разгледате и модели на други производители можете да обърнете внимание на секцията:.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР