Прахът, който се събира по пода и мебелите, не просто

...
Прахът, който се събира по пода и мебелите, не просто
Коментари Харесай

Направете това и ще забравите за бърсането на прах вкъщи

Прахът, който се събира по пода и мебелите, не просто скапва външния тип на нашия дом. Основните вреди, които нанася той, са породени от акари - те могат да провокират астма, алергии, атопичен дерматит и други болести. За да се избегнат тези неприятни последствия, ви предлагаме няколко ефикасни метода за бързо справяне с домашния прахуляк.

Одеяла, възглавници, плюшени играчки и пердета изперете в пералнята, като включите и центрофуга за 15 минути (чудесно би било, в случай че вашата пералня има стратегия за сушене на избрани тъкани). За да унищожите акарите, перете при температура 60 ºC, в случай че несъмнено, тъканите го разрешават.
 Върнете белия цвят на маратонките за няколко минути Върнете белия цвят на маратонките за няколко минути
Спортните ни обувки постоянно са най-замърсени от всички други, с които разполагаме. Особено мръсни наподобяват белите маратонки, въпреки и ку...

Забравете за потреблението на метлички от пера. Този аксесоар за дома може да наподобява хубав, само че в почистването прахуляк е изцяло ненужен, защото в допълнение го разнася в стаята.

С влажна забрадка премахвайте полепналия прахуляк по абажури, дървени столове, перила или рамки за картини. Сложете гумени ръкавици и ги намокрете за бързо унищожаване на космите от домашните любимци по дивана и фотьойлите. С мокър чорап на ръката си може да почиствате праха от щорите.

Прахът нормално се разнася и наслоява, тъй че започнете с най-високата повърхност в помещението и последователно се движете надолу.

Премахвайте праха постоянно в края на общото разчистване, защото при чистенето с прахосмукачка и изтупването на завивките се отделя в допълнение количество от него.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР