[PR Agency IGM] Публикацията е част от платеното съдържание в

...
[PR Agency IGM] Публикацията е част от платеното съдържание в
Коментари Харесай

Една автентична HACIENDA в покрайнините на столицата

[PR Agency IGM]
Публикацията е част от платеното наличие в Капитал Light.
" HACIENDA Residence " е бутиков жилищен комплекс, ситуиран в подножието на Витоша с директен аспект към Копитото, частен парк с новаторска ландшафтна архитектура, жилища с 360 градусова панорама и подземни гаражи с топла връзка.

Сградата има всички детайли на актуалната Хасиенда. В архитектурата доминират африкански претекстове с примеси на рустик акценти, приказност от цветя и зеленина, каменни и винтидж детайли, зад които ловко са прикрити съставените елементи на новаторското модерно строителство за по-комфортен жанр на живот.
Проектът е дело на компания " СКАБРИН " - водач в интериорния дизайн и довършително-монтажните действия с близо 30 годишен опит, и компания " АЛБОС’’ - исполин в построяването на сградна вентилация, отопление, климатизация и апаратура, които се сплотяват в строителна компания " Дъ Грейт ".

Жилищният комплекс се намира на входа на Иваняне, единствено на петнадесет минути от идеалния център на София. Освен комфортната локация, предимство са чистата питейна вода и удобните въздушни течения, с помощта на които съгласно проучванията, регионът на " HACIENDA Residence " е зона с най-чистия въздух освен в България, само че и в Европа. Допълнително облекчение за живущите е, че комплексът се намира в непосредствена непосредственост до ясла, детска градина и частно учебно заведение.

[PR Agency IGM]

Създателите на " HACIENDA Residence " оферират повече от жилища, те подсигуряват начин на живот. Усмихнат иконом, като част от огромното семейство, ще посреща притежателите, а за поддръжката на парка и чистотата на постройката ще се грижи екип от експерти, подсигуряващ и най-дребните улеснения, с цел да се трансформира мястото в дом за другари.

Сградата, както екстериорно, по този начин и интериорно е присъща с артистичния си дух. Изключително първокласните общи елементи на всеки етаж разполагат с удобни зони с бутикови мебели за релакс. Оригинална авторска мазилка, богата на флорални претекстове обгръща постройката извън и от вътрешната страна. Ефектни ръчни фрески – картини допълват общото чувство за комфорт и разкош и вършат всеки ъгъл от предверията друг, достоверен и несравним.

" HACIENDA Residence " е оборудвана с най-голям клас дограма, топлоизолация, хидроизолация, пароизолация и шумоизолация по подове и вертикали. Безкомпромисното качество е видно и в най-дребните елементи, а високият клас материали ще спомогнат за дългия безпроблемен живот на постройката.

[PR Agency IGM]

Повече за основателя на " HACIENDA Residence " - студио " СКАБРИН ":

Авторът на интериорния и екстериорен план е студио " СКАБРИН ". Фирмата е профилирана, както в създаване на пространствени решения, по този начин и в цялостната им реализация – от концепцията през строително-монтажните работи до производството и монтажа на мебелите. Дружеството е учредено през 1991г. от Александър Скабрин и фамилията му като дребна фабрика за мебели в гр. Банско, откъдето са корените на рода Скабрин. Не след дълго се появяват и първите стремежи от клиенти за интериорни решения, което пък постанова компанията да излезе от тесните рамки на производител на мебели и слага началото на основаването и развиването на интериорния отдел на компанията, както и обогатяване на колектива с надарени дизайнери и художници.

След съвсем 30 годишен опит в дизайна и цялостната реализация, " СКАБРИН " има стотици осъществени планове на частни домове, офиси, хотели, спа центрове, клиники, заведения за хранене, нощни заведения, студия за хубост, аптеки и доста други и разнообразни търговски обекти.
Студиото за интериорен дизайн е оценено през годините с редица влиятелни награди, една от които " Сграда на годината ".

Екзотичната HACIENDA Residence е перлата на неговия дълголетен труд и опит!
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР