ПП са притеснени от реставрацията на всички порочни законодателни явления

...
ПП са притеснени от реставрацията на всички порочни законодателни явления
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП кръстосаха шпаги за задкулисието, бюлетината и за една ръкохватка на стълбище

Политическа партия са обезпокоени от реставрацията на всички порочни законодателни феномени от ръководството на ГЕРБ. Това стана ясно от декларацията на Милен Матеев от Политическа партия.

Той нападна нечистоплътни сделки от страна на хората на Бойко Борисов за ръководител на Народно събрание и парламентарните комисии. ГЕРБ започнаха брутално да постановат волята си, газейки закона, посочи той. Законите се внасяли на мрачно, съгласно него.

Обществото биваше поставяно пред приключен факт, сподели Матеев.Трябва да се знае кой предлага даден закон, съгласно него. ГЕРБ не обичат това, безапелационен бе националният представител и посочи, че с порочния си модел на ръководство погазили държавността. На процедура България престана да бъде парламентарна република, съгласно депутата.

Патент на ГЕРБ е с преходни и заключителни разпореждания да се трансформират значими закони. ГЕРБ бързали към нови избори и по тази причина желали да наложат връщане на хартиената бюлетина.
 Хартиената бюлетина мина на първо четене в комисия, Движение за права и свободи желае машините на Тотото
Хартиената бюлетина мина на първо четене в комисия, Движение за права и свободи желае машините на Тотото

Три законопроекта трансформират Изборния кодекс те са на Българска социалистическа партия, " Възраждане " и " Продължаваме промяната ".

и ще се бори против връщането на порочните практики на ГЕРБ и присъдружните им партии, както стана ясно от думите му.

Цинизми и лицемерие пък видя Георги Георгиев от ГЕРБ. Декларацията ви бе оскъдна, обърна се той към Политическа партия и нападна Кирил Петков, който нарушил Конституцията. Правителството му довело страната до просешка сопа и скъсало с всяка действителност. Освен това кабинетът Петков подтикнал износа на оръжия и вноса на съветски газ.

Георгиев напомни и и ги захапа за нескопосания им проект за възобновяване. Вие се опитахте да пазарувате депутати, сподели националният депутатите и посочи, че Политическа партия трансформирали Народно събрание в пазар. Хората очаквали да видят не лицата на една провалена смяна, а евроатлантическо ръководство.

Георгиев разяснява и " една дръжка на стълбище, по-известна като парапет ". Кирил Петков се възмути от същинските неистини, които се произнасяли от тази естрада. С хартиената бюлетина ГЕРБ желали да върнат задкулисието през задната врата. Те се готвят за избори, счита Петков.
 Кирил Петков: Движение за права и свободи и ГЕРБ желаят избор с хартия, с цел да си върнат чувалите
Кирил Петков: Движение за права и свободи и ГЕРБ желаят избор с хартия, с цел да си върнат чувалите

Той не е склонен, че отливът на гласоподаватели е от боязън от машините
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР