Позовавайки се на непримирими различия като причина, певицата Кели Кларксън

...
Позовавайки се на непримирими различия като причина, певицата Кели Кларксън
Коментари Харесай

Кели Кларксън и Брандън Блексток се развеждат след близо 7 години брак

Позовавайки се на непримирими разлики като причина, певицата Кели Кларксън е подала молба за бракоразвод на 4 юни в Лос Анджелис, съгласно документи, с които списание „ Пийпъл “ разполага. Тя и брачният партньор й Брандън Блексток бяха дружно съвсем 7 години.
Всички звездни двойки, които се разделиха през 2020 година Някои от тях оповестиха какви са аргументите за това, а други тихомълком заживяха настрана
Двамата се ожениха през октомври 2013 година и имат две общи деца – щерка Ривър Роуз, която ще навърши 6 след броени дни и наследник Ремингтън Александър, който е на 4 годинки. Твърди се, че Кели е поискала взаимно настойничество за тях. Брандън има две деца от предходен брак – наследник на 13 и щерка на 18.
Кели Кларксън за майчинството и килограмите: Чувствам се секси и надалеч по-интелигентна и мъдра През последните години Кели е подложена на критика поради килограмите, които натрупа и не съумя да смъкна, само че отлично - всяка жена би трябвало да се усеща по този метод!
38-годишната изпълнителка и 43-годишният музикален управител се срещат на подготовка на Академията за кънтри музика през 2006 година Сгодяват се през декември 2012-а.

Снимка: Getty Images

Кларксън се беше дистанцирала по време на пандемията от ковид в ранчото на двойката в Монтана дружно с Брандън и двете им деца. От там тя заснемаше епизодите от токшоуто си „ Шоуто на Кели Кларксън “.

„ Това в действителност е красиво ранчо и е прелестно бягство за нашето семейство. Това е нещо, за което с Брандън мечтаехме, откогато сме деца. Това бихме нарекли у дома “ , сподели в едно от предаванията певицата.

Вижте каква е вероятната причина за бракоразвод, както и още детайлности на уеб страницата Ladyzone.bg:
Още една звездна разлъка: Кели Кларксън подаде молба за бракоразвод след 7 години брак Позовавайки се на непримирими разлики като причина, певицата Кели Кларксън е подала молба за бракоразвод на 4 юни в Лос Анджелис
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР