Познаваме Росен Карамфилов от превъплъщенията му във всяка форма на

...
Познаваме Росен Карамфилов от превъплъщенията му във всяка форма на
Коментари Харесай

#2020: Росен Карамфилов и годината, в която научихме, че всичко е временно

Познаваме Росен Карамфилов от превъплъщенията му във всяка форма на изкуството – от основаването на романа „ Колене “, отдаден по думите му на „ света, в който оцеляването е въпрос на храброст “, до стихосбирките „ Стерео тишина “, „ Церебрална лирика “ и „ Въпреки бурите “. В началото на тази година той образува и музикална група, наречена Erase The Poems (Изтрий стихотворенията), където се изявява като фронтмен, а през последните месеци се посвети на рисуването.

28-годишният актьор е наследник на огромния български художник Кольо Карамфилов, по тази причина и изкуството за него не е просто предопределение, а метод на живот. 2020 година обаче прекатурна напълно визиите ни за живота и света. Ето каква бе тя за Росен.

Как ще запомниш 2020 година?

Росен Карамфилов: Като тестване, каквото до момента не се бе случвало на човечеството. Като прекосяване оттатък рамките на психическите благоприятни условия. Като лимит оттатък лимит а. Като ходило, което ще изкачваме дълго след края ѝ.

Какъв е най-важният урок за теб през тази година?

Росен Карамфилов: Научих, че всичко е краткотрайно. Не че преди не съм бил наясно, просто в този момент се уверих с очите и сетивата си, че по-кратка приказка от живота няма .

Кой е символът/думата на 2020?

Росен Карамфилов: Съчувствие.

Какво очакваш от 2021?

Росен Карамфилов: Не бих си разрешил да чакам каквото и да било. Бих се помолил да сме здрави и да съумяваме да съхраним миговете успокоение . Те – както отбелязва Буковски – са за предпочитане пред инцидентните блага благополучие.

Кaкво е твоето благопожелание за новата година?

Росен Карамфилов: Коронавирусът да почине от задушаване.

 
#2020: Мила Роберт сред най-хубавата и най-трудната си година
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР