Познавам убития днес бизнесмен само по физиономия. Участвал е в

...
Познавам убития днес бизнесмен само по физиономия. Участвал е в
Коментари Харесай

Лукарски: Познавам убития бизнесмен, но...

Познавам убития през днешния ден предприемач единствено по физиономия. Участвал е в няколко форума, проведени от Министерството на стопанската система. Нищо повече не мога да кажа за него. Това сподели в предаването " Лице в лице " по bTV някогашният министър на стопанската система и водач на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски във връзка днешното показно ликвидиране в София на предприемача Петър Христов.

" Като политик мога да разясня, че последните престъпни произшествия са доста неприятни. Всичко това става на фона идното европредседателство. Това може да е удар против страната и е обикновено да се чуват гласове, че тя не си прави работата. Надявам се да не е по този начин и тези произшествия да не са злонамерeни, а още по-малко свързани с председателството ", разгласи още Лукарски. Той разяснява и тематиката за Истанбулската спогодба.

" Идеята на тази спогодба е сякаш да пази дамите от принуждение, само че се пропуща един факт. Една жена може да бъде насилвана от мъж, който се самоопределя като жена. Този образец в конвенцията липсва. Тази спогодба отваря необятно вратите и за еднополовите бракове. Това може да донесе доста проблеми на България при отвод да се признаят тези бракове. Нямам нищо срещу гейовете и еднополовото общуване, само че браковете не може да бъдат приети ", безапелационен беше Лукарски.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР