Евродепутатите от Продължаваме промяната (ПП), Никола Минчев и Ицо Хазарта,

...
Евродепутатите от Продължаваме промяната (ПП), Никола Минчев и Ицо Хазарта,
Коментари Харесай

Слави : ПП е малкото ДПС, сега ще пият европейско турско кафе

" Евродепутатите от Продължаваме промяната (ПП), Никола Минчев и Ицо Хазарта, станаха част от групата “Обнови Европа ” в Европейския парламент. И забележете кои други български представители са част от тази група. Това са избранниците от Движение за права и свободи - Илхан Кючук, Елена Йончева и Танер Кабилов. Може да ги видите дружно, усмихнати на фотография преди старта на Европейския парламент. И каква стана тя в този момент? В Европа Политическа партия и Движение за права и свободи са в едно семейство, а в българския парламент Политическа партия настояват, че Движение за права и свободи са мафия и са тяхната съпротива в 50-ото Народно заседание ", това написа в персоналния си профил във Facebook водачът на ИТН (ИТН) Слави Трифонов.

Трифонов продължи: И кой в този момент е “Малкото Движение за права и свободи ”? Политическа партия е дребното Движение за права и свободи. Даже, тъй като са единствено двама депутати, Никола Минчев и Ицо Хазарта, Политическа партия са “Нищожното Движение за права и свободи ”. И това е, тъй като такива са обстоятелствата.

" След мазното турско кафе, Политическа партия в този момент ще пият европейско турско кафе. И каквото и да приказват, и колкото и да лъжат, и мазното турско кафе, и европейското турско кафе ще оставят неизлечими следи върху тях, тъй като такава е истината. Знам, че доста им се искаше, “Има подобен народ ” да направи това, което те направиха, само че аз им лиших опцията да плюят и в този момент могат да плюят единствено върху себе си. Както, апропо го и вършат ", добави той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР