Руските власти използват чужденци, които са получили руско гражданство, за

...
Руските власти използват чужденци, които са получили руско гражданство, за
Коментари Харесай

Кремъл изпраща мигранти да копаят окопи в окупираните части на Украйна

Руските управляващи употребяват чужденци , които са получили съветско поданство , с цел да оказват помощ в битката с войната в Украйна , съобщи в четвъртък Александър Бастрикин, началник на съветския Следствен комитет, предава „ Politico “.

Москва е „ локализирала “ повече от 30 000 задгранични мигранти , които неотдавна са получили съветско поданство, само че не са се записали за военни в Русия , съобщи Бастрикин по време на Международния юридически конгрес в Санкт Петербург, съгласно осведомителна организация Интерфакс. По време на панелна полемика, отдадена на миграционното законодателство в Русия Бастрикин разяснява:

„ Вече открихме повече от 30 000 [мигранти], които получиха поданство и не пожелаха да се записват в армията, вписахме ги в регистъра и към този момент изпратихме към 10 000 в зоната на специфична военна интервенция. “

Той дефинира този ход като осъществяване на съветската конституция .

„ Защо тези [мигранти] са нужни там? За да копаят окопи и да строят укрепления. За това ни трябват положителни работни ръце. Сега те се причисляват към редиците на нашите тилови елементи “ , посочи Бастрикин. “

Руснаците към този момент са построили стотици километри драконови зъби и други типове укрепления в елементи от украинските области Запорожие, Донецк, Луганск и Херсон, които са окупирали от 2022 година насам.

Съобщава се, че съветските правоприлагащи органи правят обиски на заводи и предприятия в цяла Русия , търсейки законни и противозаконни мигранти . Според известията по време на всеки рейд те издават на мигрантите военни повиквателни. Различни съветски частни компании също по този начин наемат мигранти да копаят окопи в Украйна, като някои от тях не заплащат за работата, оповестява телевизия „ Актуално време “.

В горещината на лятото в Газа палестинците са заобиколени от отпадни води и отпадъци

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР