ОВЕНСтабилизирайте позициите си на работното място. Проявете настойчивост и вземете

...
ОВЕНСтабилизирайте позициите си на работното място. Проявете настойчивост и вземете
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Обрати носят полза на Близнаците, неголеми приходи очакват Раците

ОВЕН

Стабилизирайте позициите си на работното място. Проявете упоритост и вземете самодейността в свои ръце. Залогът за триумф е във вашата искреност към сътрудниците и подчинените ви. Грешките на работното ви място, недоразуменията в връзките и споровете в общуването с сътрудниците ви, са подбудени от противоречие с мнението им. Чувствата, които ви подаряват обичаните ви хора не са мотив непрестанно да желаете от тях някакви облаги за себе си. Бъдете толерантни. Не се колебайте и им покажете, че ги обичате.  Сексът ще е мечтан и от двама ви, в случай че не сте импулсивни и изчакате подобаващия миг вечерта.

ТЕЛЕЦ

Днес ви следва  тежък ден, поради компликации на работното място, които не сте очаквали, само че са подбудени и от ваше недовиждане при осъществяване на сложени общи задания. Склонни сте да затънете в меланхолия, от която мъчно ще излезете. Бъдете виновни, умерени и въздържани. Не се захващайте с бизнес, обвързван с продажба на лекарствени средства. Контролирайте страстта, която в този ден е зложелател на фамилните връзки и на диалозите ви с интимния сътрудник, с които рискувате да го отдалечите. Вечерта можете да си позволите полови удоволствия единствено в случай че няма да проявявате страстта си, която ще нарани сътрудниците ви.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте вест, поради проблем, обвързван с неизпълнени обещания и отговорности на работното място. Събитията се развиват по-различно от плануваното от вас, само че пък обратите ви носят изгода. Необходима е нерешителност. Ако се готвите да пътувате, се предпазвайте от крадци и неточни хора, които желаят да ви оплетат в взаимен бизнес. Подвластни сте на паники и безредици, свързани с обичан от вас човек. Сведете глава и преодолейте гордостта си, с цел да си върнете любовта. Не пропускайте да обкръжите с внимание обичаните си хора, преди да се отдадете на полови удоволствия. Това е от голяма важност, с цел да сте удовлетворени.

РАК

Не се натоварвайте с доста работа. Започнатите задания наложително би трябвало да завършите до вечерта. Запазете успокоение и не се ядосвайте. Обмисляйте умерено всичко, което предприемате. Очаквайте неголеми доходи. В деловите си връзки сте безапелационни и печелите доверието на близките. Семейните проблеми ще ви изнервят, тъй като сте прекомерно заети и нямате време за брачната си половинка, която ви вини, че сама се занимава с децата. Вечерта се постарайте да зарадвате обичаните си хора с подарък и сантиментална вечеря, в случай че желаете да изживеете полови удоволствия.

ЛЪВ

Днес ви е належащо усамотение, с цел да осмислите житейските си проблеми и методите за тяхното разрешаване. Бъдете деликатни зад кормилото, а най-добре е да не пътувате. Прибързаността ви вреди. Начинанията обмисляйте добре и не бързайте да пристъпвате към тяхната реализация. Вечерта бъдете с околните си. Очаквайте сантиментална среща. Чувствата ви са споделени. Сексът ща ви достави взаимно наслаждение, в случай че е с обичаните ви хора. Не се изкушавайте от инцидентни интимни контакти.

ДЕВА

Не се проваляйте сами, поради обстоятелството, че не сте задоволително инициативни и настойчиви и не желаете или не ви остава време да стабилизирате постигнатото на работното си място. Денят е удобен за уговаряне идното подписване на контракти. Следобед имате опцията да реализирате ползотворни срещи с сътрудници. Запознанствата в този ден ще ви донесат отчаяние, в случай че се предадете във властта на нечий сексапил. Демонстрацията на усеща цели да измъкне парите ви. Ако сте влюбени, само че към момента не срещате реципрочност, довечера се отдайте на интимни диалози, които могат да доведат и незабравими полови мигове.

ВЕЗНИ

В този ден ви е мъчно да осъществите нови настоятелен запознанства, а вечерта и с познати на ваши близки, на които гостувате. За да преодолеете казуса би трябвало да сте гъвкави и приспособими. Стабилизирайте позициите си.  Бъдете деликатни при осъществяване на дилемите си на работното си място. Избягвайте новите запознанства. Влюбени сте по този начин, че изгаряте в пламъка на възприятията си. Бъдете откровени и естествени и ще спечелите любовта на колегата, който харесвате. Очаквате още при първата среща през днешния ден да се отдадете на интимни прекарвания. Забравете желанието си за секс и се въоръжете с самообладание.

СКОРПИОН

Ще реализирате без старания преференциални търговски покупко-продажби и ще спечелите положителни пари. Съгласете се да приемете подобаващите и по ваше мнение печеливши спомагателни задания. Не отхвърляйте помощ. Отдайте се напълно на занимания със служебните си задания. Не проявявайте егоизма си и не се опитвайте да блеснете със познания пред по-знаещите от вас. Ще изживеете сантиментално премеждие и среща със остаряла обич, която може ненадейно да обърка живота ви. Не се изкушавайте от предлагането за едно само полово преживяване, тъй като ще си създадете проблеми с брачната половинка.

СТРЕЛЕЦ

Пазете се от прекомерно вживяване в страстите на хората към вас, тъй като вредите на себе си, изключително в случай че няма по какъв начин да сте им потребни. Не се подвеждайте от недоволствата им и не им помагайте, в случай че не са ви помолили персонално за това. Бъдете деликатни на вашето работно място, с цел да не усложните връзките си с сътрудниците и началниците си. От вас зависи да създадете естетика в персоналния си живот и с брачната половинка или интимните сътрудници. Направете първата крачка. Сексът е от голямо значение за положителната ви форма. Събудете предпочитание в интимната си половинка и не пропускайте половите удоволствия.

КОЗИРОГ

Не провеждайте диалози и не разваляйте връзките си с управлението, с цел да не попречи на реализацията на проектите ви. Измислете вярната тактичност на държание и бъдете правилни в настояванията си към вашите началници, сътрудници и настоятелен сътрудници. Не бъдете алчни. Изпълнете поставената ви съответна задача на работното място, в случай че желаете да изявите опциите си. Бъдете сериозни към минусите си и не прекалявайте с условията към половинката си. Бъдете търпеливи с брачната и интимната си половинка. Не мислете, че в случай че сте засегнали обичаните си хора с типичното си внезапно държание, ще съумеете да изгладите недоразуменията в леглото.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете внимателни и не избързвайте на работното място. Не провеждайте настоятелен диалози с непознати. Няма да постигнете упования триумф от тях, изключително в случай че диалогът е обвързван със взаимна работа. Дори и дребните триумфи на работното място ще ви заредят с нужната доза оптимизъм, с цел да продължите решително напред. Разправията с половинката ви може да прерасне в скандал. Сексуалните ви връзки са хармонични, в случай че не проявявате експанзия в леглото, с цел да си отмъстите неизвестно защо.

РИБИ

Днес сте склонни да допуснете в живота си хора, които не го заслужават, само че вие държите да подадете ръка, като извършите следващото непоискано положително. Инатът ви ще попречи да ги прецените вярно и ще ви донесат доста разочарования, в случай че не се владеете. Предпазвайте се от неточности, водещи до съществени професионални проблеми. Очаквайте вест за доходи. Несемейните, които са срещнали подобаващата половинка, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в фамилните връзки. Сексуалните ви връзки не са мечтани и от двама ви, по тази причина и се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте повода.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР