Познанството и още повече бракът с известен човек може не

...
Познанството и още повече бракът с известен човек може не
Коментари Харесай

Как бракът със знаменитост влияе на кариерата – изследване

Познанството и още повече бракът с прочут човек може освен да увеличи самооценката, само че и осезаемата помощ в развиването на личната кариера.

Учените от Университета Конкордия (Канада) са решили да пренесат тези наблюдения на научна почва и са изяснили по какъв метод бракът със звезда въздейства на издигането на брачна половинка по кариерната стълба. А също и какви стават сътрудниците на звездите след брака според от пола. Изводите на откривателите са показани в изданието.
Известните персони, които са направили убийства
Знаменитостите са хора като всички нас. Понякога са безотговорни, от време на време просто позволяват неточности. От неточност до неточност обаче има разлик...

За разбор откривателите подбрали 1168 брачен холивудски двойки за интервала от 1970 до 2010 година. Учените дефинира единия от съпрузите като поддържащ (обикновено това бил мъжът), а втория – като приемащ (жената).

За да изяснят въздействието на брака със върху кариерата на изследваните лица, учените изучили данните за тях за интервал от пет години преди встъпването в брак и три години по-късно. При разбора били регистрирани опит в киноиндустрията, пол, възраст на бракосъчетание, тип на неговото анулиране (ако има такова) – бракоразвод, гибел на единия от съпрузите, разлъка – а също обстоятелството за приемане на „ Оскар “ преди брака.

Установено било, че фамозните съпруги фактически влияели на кариерата на своите половинки, а точно върху количеството планове, в които те били канени и взели участие. И колкото повече връзки имала звездата, толкоз по-сериозно политала нагоре кариерата на брачна половинка или брачната половинка.

Изследователите забелязали също, че мъжете след бракосъчетание със звезда с по-голяма възможност ще се заемат с постановка и продуцентство, в сравнение с дамите. Учените обаче не намерили доказателства, че дамите получават от подобен брак по-големи кариерни вероятности.
10 звезди, за които най-вероятно не знаете, че са свързани
Учените са съгласни, че всички ние имаме общи предшественици. Това е потвърдено от хората на фотосите, които ще видиш. Тези известни персони нео...

 

Още от ШОУБИЗНЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР