Ако само с дипломатически средства решаваме въоръжен конфликт, то тогава

...
Ако само с дипломатически средства решаваме въоръжен конфликт, то тогава
Коментари Харесай

Ген. Попов: Украйна има право да обстрелва руски военни цели щом Москва удря цивилни от своя територия

" Ако единствено с дипломатически средства решаваме въоръжен спор, то тогава може да се стигне до парадокса да няма потребност от войска, добавя той
Предоставеното на Киев оръжие принадлежи на украинците и те вземат решение. В този смисъл декларацията, която разрешава потреблението му против военни обекти в Русия, е вярно решение, само че няма наложителен темперамент. Украйна има право да се пази откакто Русия стреля по цивилни цели от своята територия ", сподели пред Нова нюз някогашният шеф на защитата ген. Константин Попов.

" Дълбочината, на която са влезнали съветските окупатори, не е огромна. Москва употребява своите средства да унищожава градове, села и да убива цивилни хора до западните граници на Украйна от личната си територия. Затова не разбирам за какво така наречен " миролюбци " не стачкуват против Северна Корея и Иран, които дават оръжия на Русия и тя ги употребява против цивилни цели. Става дума за огромен въоръжен спор. Путин води война против " неприятния " Запад, макар че продължава да го дефинира като специфична интервенция. Киев единствено се пази от непредизвиканата експанзия на Кремъл, по тази причина е подпомаган ", разяснява той.

Генералът прикани президента Радев да не търси резултата на думите, а да се концентрира върху дейностите си:

" Затова деликатно да се изговарят думите от хората на доста високи позиции. За да има спор НАТО-Русия, би трябвало да има войски на алианса в Украйна. За такива дейности няма проекти и това ясно бе изяснено ", изясни ген. Попов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР