Позиция на :Като кмет на район Източен получавам много сигнали,

...
Позиция на :Като кмет на район Източен получавам много сигнали,
Коментари Харесай

Ексклузивно: Кметът на Източен май скочи срещу Зико и Пламен Райчев заради хаоса!

Позиция на:

" Като кмет на регион " Източен " получавам доста сигнали, както на персонални известия, по този начин и в администрацията, за транспортния безпорядък, който се получава към огромните търговски обекти и мола, а и от живущите и работещи на ул. " Кап. Коста Паница ", " Ген. Радко Димитриев ", " Лев Толстой ", получен от едновременното реконструиране на тези улици и северното платно на бул. " Санкт Петербург ", като се затвориха по едно и също време всички тези улици, и то тъкмо по време на наближаващите Коледни и Новогодишни празници!

Държа да отбележа, че регион " Източен " няма представител в екипа, контролиращ осъществяването, въпреки това да беше поискано от наша страна!

Нямаме общо с плана нито като осъществяване на процедура, нито като подписване на контракти с компаниите реализатори, нито по какъвто и да е метод!

Аз като областен кмет предупреждавах още в края на септември, че може да се получи по този начин, в случай че няма етапност в строителството и настоявах за това, само че за жалост се получи тъкмо противоположното!

Настоявах да се извърши първо ул. " Богомил " и " Тодор Гатев ", които излизат зад " Технополис ", с цел да може да е опция при затварянето на бул. " Санкт Петербург " и " Ген. Радко Димитриев ", само че не стана по този начин!

Затова, с цел да се осведомят жителите, а и ние като районна администрация, и да могат да се вземат съответни ограничения, като организация на придвижването, а и да се разбере кой провокира този безпорядък, пущам запитване до кмета на Община Пловдив господин, отрасловия зам.-кмет по строителство господин, посредством Общински Съвет Пловдив!

Надявам се посредством този акт да получа съответни отговори и да бъда потребен на съкварталците и жителите на Пловдив и този проблем да се реши в най-кратки периоди! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР