Позитивна информация за физическото състояние на Рафаел Надал даде лекаря

...
Позитивна информация за физическото състояние на Рафаел Надал даде лекаря
Коментари Харесай

Рафаел Надал тренира редовно и подобрява физическото си състояние

Позитивна информация за физическото положение на Рафаел Надал даде лекаря на тенисиста Анхел Которо пред испанския вестник El Comercio.

Според лекар Которо, Надал тренира добре и е покрай завръщане на корта за последващи си участия. 22-кратният първенец от шампионатите от Големия шлем не е играл от мача си на двойки дружно с Роджър Федерер на „ Лейвър Къп “. По това време испанецът към момента не бе изцяло възобновен от травмата на коремен мускул, която получи по време на Откритото състезание на Съединени американски щати.

„ Рафаел се усеща добре. Много е благополучен и от раждането на първото си дете. Той тренира постоянно и следва програмата си за края на сезона. Мисля, че тайната е в хубавичко работа, пристрастеността към спорта и опита да напредва всеки ден, както и отличните физически качества, които има. Той е състезател, част от историята на нашия спорт и продължава да ни носи наслада “, разяснява Ахел Которо.

Надал към момента не е удостоверил програмата си за края на годината, само че шампионата от сериите „ Мастърс “ в Париж и Финалите на АТП наподобява допустима цел.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР