Позитивите от дигитални инструменти стават все по-осезаеми. В бизнес средата,

...
Позитивите от дигитални инструменти стават все по-осезаеми. В бизнес средата,
Коментари Харесай

Бизнес, който работи и вдъхновява

Позитивите от цифрови принадлежности стават все по-осезаеми. В бизнес средата, която се развива с невиждани досега темпове, е значимо да бъдат предоставяни решения, които да улесняват ежедневни действия. Технологиите и популяризирането на повишаващи успеваемостта и по едно и също време с това щадящи природата артикули са фокус на компанията Идънред България от цели две десетилетия.

Доказвайки в годините своя виновен бизнес модел, компанията бива подкрепена от софтуерния водач Mastercard® за основаването на цифрови ваучери за храна, които се употребяват от хиляди работодатели като обществени придобивки за техните чиновници в разнообразни сфери на активност. Възможността за разплащане в хиляди обекти в цялата страна и гъвкавостта в метода на потребление чрез платформата Edenred+ са есенцията на софтуерното развиване с фокус отговорност и резистентност.

Edenred+ е платформа за ръководство на цифрови обществени придобивки, измежду които ваучери за храна. Платформата дава опция за елементарно ръководство  и интеграция на виртуална и физическа карта, следене на салдото в действително време, както и елементарно заявяване на ваучери от работодатели за чиновници напълно онлайн, елементарно и бързо.

Въвеждането на цифрови ваучери акцентира погледа в бъдещето и предлага голям брой преимущества както на българските работодатели, по този начин и на техните чиновници. Отговорността към околната среда и ESG начинания като цифрови ваучери за храна са инструмент, който непосредствено усъвършенства метода на живот и по едно и също време с това подкрепя задачата за грижа за планетата. Липсата на книжен притежател и интеграция на пластмаса и цялостното дигитализиране на ваучерите е способ, който обуславя задачата на компанията и въодушевява чиновниците в градивна посока.

„ Дигиталните ни ваучери, основани в партньорство с Mastercard, са удостоверение за нашата отдаденост към нововъведенията и устойчивостта. Те са модерното софтуерно решение за прекосяването от хартия към цифрова система, което дава по-голямо улеснение на потребителите. Гледайки към бъдещето, ние сме разчувствани да продължим да водим цифровата промяна и екологичната отговорност в бранша на спомагателните придобивки за чиновници. “

Устойчивите решения за бизнеса не са само иновация, а нужда, която развива позитивното усещане от страна на публиката по отношение на фирмите, покачва отдадеността на чиновниците и дава елементарен и безпроблемен способ за разплащане. Дигитализирането на разплащателни способи и включването на разнообразни технологии в ежедневните действия, отвън основаването на улеснение, спомагат и за понижаване на риска от злоупотреби, защото оферират по-сигурен способ за следене и разполагане с разплащателните средства. Цифровите ваучери могат да бъдат проектирани по този начин, че да съблюдават по-лесно съответните закони и разпореждания, в това число тези, свързани с данъчното облагане, разпределението на изгодите и ограниченията за битка с измамите.

Гъвкавостта в метода на потребление на цифровите ваучери е есенцията на бизнес модела на Edenred, който осезаемо въздейства върху въвеждането на повече нововъведения в бранша на обществените придобивки. Сектор, който през последните години се открива като вечен при подбора на фрагменти и построяването на публично усещане за компании от всевъзможен диаметър.

За Идънред България:

Идънред България е водещ оператор на ваучери за храна и подаръчни решения. Вече 20 година компанията улеснява всекидневието и усъвършенства благосъстоянието на чиновниците в България. Мисията на Идънред  е да основава и доставя лесни за приложимост решения, които вършат живота на чиновниците по-лесен и усъвършенстват ефикасността на организациите. Над 300 000 чиновници и над 4 000 корпоративни клиенти сега употребяват услугите на Идънред в България, като над 12 000 търговски обекти в цялата страна одобряват ваучерите и картите, издадени от Идънред.

Компанията е част от международния водач в предплатените корпоративни решения Edenred, оперираща в 45 страни по света.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР