Поздравявам ви за успешното представяне. Водихме сериозна битка, положихте сериозни

...
Поздравявам ви за успешното представяне. Водихме сериозна битка, положихте сериозни
Коментари Харесай

Борисов с извънредни новини за бюджета за 2021 г.

Поздравявам ви за сполучливото показване. Водихме сериозна борба, положихте съществени старания, изключително в смесените региони. От ГЕРБ обаче постоянно сме водили толерантна акция и не сме си разрешавали да отвръщаме на злобата със завист. Отвръщаме единствено с работа.

Благодарение на това и този път спечелихме безапелационно и без никакви подозрения по отношение на честността на вота. Това е знак за доверието към нас и упованията на хората. За да отговорим на тях в бюджета за 2021 година акцент ще бъдат дребните обитаеми места.

Това съобщи ръководителят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов по време на среща с 9-те нови кмета на ГЕРБ, които бяха определени на провелите се в неделя частични локални избори в цялата страна.

„ За огромните градове дадохме милиарди. Но в дребните обитаеми места също живеят доста хора, има доста деца. Където няма детски градини, където няма учебни заведения – ще построим. И това не важи единствено за градовете и селата с кмет на ГЕРБ. Сериозно внимание ще обърнем и на ВиК инфраструктурата. Вече изградихме толкоз километри пътища, нови фабрики има на всички места, спортни зали, спортни площадки, пречиствателни станции. Това е методът да задържим хората у нас “, съобщи Бойко Борисов.

Той посочи, че интензивно се работи по Автомагистрала „ Хемус “, а скоро строителните действия ще обзет цялото трасе на пътя Ботевград – Видин. „ Когато сме подготвени с всичко ще видите какъв стопански подтик ще дадем на Северна България. Най-късно до началото на идната година правата сред „ Буховци “ и „ Белокопитово “ на „ Хемус “ ще е изцяло подготвена “, добави министър председателят.

Борисов бе безапелационен, че държавното управление ще извърши своето заричане, обещано при започване на мандата, за двойно нарастване на учителските заплати. „ Заделили сме 360 мнл. лева, с които задължението ни към учителите ще е напълно изпълнен “, подчера той.

Министър-председателят подсети, че месечната добавка от 50 лева към пенсиите ще остане до края на КОВИД пандемията. „ В никакъв случай не желаеме да ощетяваме хората с по-дълъг трудов стаж. Но в тази тежка и изключителна обстановка всеки човек има потребност от помощ. Над 2 млн. са пенсионерите и ние ще се погрижим за тях “, увери той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР