“Поздравления за Република Северна Македония за гласуването, което сега проправя

...
“Поздравления за Република Северна Македония за гласуването, което сега проправя
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайн към Северна Македония: Вие се възползвахте от една историческа възможност

“Поздравления за Република Северна Македония за гласуването, което в този момент проправя бързо пътя на страната за начало на договаряния с Европейския съюз. Това написа във фейсбук ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен, откакто макдеонският парламент утвърди така наречен френско предложение.

" Това беше историческа опция. И вие се възползвахте. Голяма крачка към бъдещето ви в Европейски Съюз. Вашето бъдеще ", добави фон дер Лайен.

" Поздравления и големи благодарности към членовете на Народното събрание, които през днешния ден демонстрираха либерален потенциал, подкрепяйки заключенията на европейското предложение и гласоподаваха за европейското бъдеще на страната ". С тези думи се обърна министър председателят на Северна Македония Димитър Ковачевски.

Няма по-голям национализъм от това да подкрепяш просперитета на страната и да взимаш решения, които са от най-голям интерес за страната и гражаните. Най-накрая македонският език ще звучи на всички места в Европа. Така се обича страната, с мъдри и държавнически решения, добавя Ковачевски.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР