Появилите се информации, че Турция смята да закупи от Русия

...
Появилите се информации, че Турция смята да закупи от Русия
Коментари Харесай

Пентагонът изрази съмнения, че Турция ще закупи С-400 от Русия

Появилите се информации, че Турция счита да закупи от Русия противовъздушни системи С-400 не са правилни, съгласно ръководителят на Съвета на началник-щабовете на Съединени американски щати, военачалник Джозеф Дънфорд, съобщи UAWire, представена от Фокус.
Според Дънфорд, Съединени американски щати обръща голямо внимание на връзките си с Турция. „ Бил съм в Турция 12 пъти единствено за тази година “, показа той. Генералът акцентира, че връзките с Турция са „ сериозни “ за Съединени американски щати, макар че двете страни имат недоразумения по отношение на хода на военната акция в Сирия. Независимо от митингите на Анкара, Съединени американски щати оказва поддръжка на кюрдските формирования в тяхната битка против джихадистите, изясни Дънфорд.
Попитан по отношение на покупката на ракетния комплекс С-400 от Турция, Дънфорд съобщи, че тази информация е погрешна. „ Тези спекулации в медиите са невярни. Турция не е купила системата С-400 от Русия, само че в случай че това се случи, ще имаме мотив за терзание. “
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР