Появилата се информация, че нападателят на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Хланд

...
Появилата се информация, че нападателят на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Хланд
Коментари Харесай

Ерлинг Халанд е получил разрешение да присъства на погребението на Мино Райола

Появилата се информация, че нападателят на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Хланд е отишъл на погребението на Мино Райола в четвъртък без разрешението на клуба не е вярна. Това съобщи шефът на професионалните интервенции в тима Себастиан Кел.

Известният футболен сътрудник умря предишния уикенд на 54-годишна възраст и беше заровен в Монако в четвъртък. На погребението към Халанд се причисли и съотборникът му Дониел Мален, който също беше клиент на италианеца.

" Имаше известия в медиите, че не му е било разрешено да участва на погребението на Мино заради заболяване. Не, всичко беше контрактувано ", сподели бъдещият състезателен шеф на Дортмунд Кел преди дуела с изпадналия към този момент Гройтер Фюрт.

Холанд, който означи три гола при домакинската загуба от Бохум с 3:4 предходната събота, беше мощно смутен от гибелта на Райола.

" Това не бяха лесни дни за него. Може да се каже, че той имаше доста близка връзка с Райола, тъкмо като Мален. Ето за какво нямаше подозрение, че ще го освободим в четвъртък ", добави Кел.
 Почина футболният сътрудник Мино Райола
Почина футболният сътрудник Мино Райола

Последните дни той се бореше за живота си в болница в Милано
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР