Появиха се нови разкрития по случая с баща, който катастрофира

...
Появиха се нови разкрития по случая с баща, който катастрофира
Коментари Харесай

Нови разкрития за катастрофата със загинало дете край Старозагорско

Появиха се нови разкрития по случая с татко, който катастрофира пийнал с двете си деца, научи . При случая в Старозагорско умря 7-годишно момиченце, а 9-годишният му брат е в болница, в тежко положение.

Стана ясно, че мъжът подкарал фамилния автомобил след скандал с майката на децата.

Бащата взима две от трите им деца и потегля по посока вилни зони отвън селото, където фамилията му има къща. Състоянието на потърпевшия мъж, който е професионален водач, остава тежко и непроменено, оповестяват от болничното заведение в Стара Загора. Техническа експертиза би трябвало да покаже с каква скорост се е движил автомобилът преди тежката злополука.

Колата чупи 30-сантиметрова железобетонна ограда. Именно този конфликт е съдбовен за момиченцето. 

" Взета му е кръв за химическа експертиза, само че по този начин или другояче той е използвал доста количество алкохол - 1,42 промила. Нелепото в тази ситуация е, че лидерът е превозвал с автомобила към среднощ двете си малолетни деца - едното е 7-годишно момиченце, което за злощастие е умряло. То е изпаднало при удара на автомобила в циментова ограда. Другото дете на лидера - 9-годишното момче, се е вклинило сред седалките и е с голям брой фрактури и с политравми, контузия на гърдите, контузия на главата ", съобщи Дичо Атанасов, окръжен прокурор на Стара Загора. Пътни специалисти са безапелационни, че децата не са били обезопасени, щом се е стигнало до изхвърчане от колата. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР