Появата на политическия небосклон на новото ляво обединение под наименованието

...
Появата на политическия небосклон на новото ляво обединение под наименованието
Коментари Харесай

ЛЕВИЦАТА! смъква БСП до най-слабото й представяне от 33 години насам

Появата на политическия хоризонт на новото ляво обединяване под наименованието " ЛЕВИЦАТА! ", въпреки формирано най-вече от някогашни парчета от Българска социалистическа партия, смъква резултата на Столетницата на изборите на 2 април до рекордно ниски равнища. Последните 2 социологически изследвания в навечерието на следващия предварителен избор разкриват, че " Позитано " 20 се готви за електорална злополука с евентуално най-ниския резултат, който да преглътне в изборната нощ и дните по-късно... от 33 години насам.

Ако Българска социалистическа партия през предходната година се доближаваше въпреки всичко до 10-те % поддръжка, то в този момент доверието към председателката Корнелия Нинова се е сринало на под 8, а съгласно някои социолози и под 7 на 100 от тези, които въобще ще упражнят правото си на глас. 



На другия полюс са представителите на левицата, които за по-малко от 6 месеца, откогато съществуват след сбора, свирен от Костадин Паскалев и Георги Първанов, към този момент наподобяват сигурни участници в идващия 49=и състав на Народно събрание. Напомняме, че в последния миг от новото ляво обединяване да вземат участие се отхвърлиха и МИР, и Евролевицата на Лупи.

Но мощните фигури, добре познати и като парламентаристи на гласоподавателите вляво - Мая Манолова, Татяна Дончева, Георги Кадиев, останаха и резултатите от заварката сред тях не закъсняват. 

Из редиците на социалистите към този момент се приказва, че изходът за Българска социалистическа партия от локалните избори идния октомври ще е още по-неприятен, тъй като се допуска, че " ЛЕВИЦАТА! " влиза в Народно събрание със мощна законодателна стратегия, която да подсигурява още по-стремглав растеж на електоралната поддръжка. 
ТЕМА преди 48 минути 412 преди 2 часа 2253 преди 19 часа 1275
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР