Появата на Ахмед Доган означава, че той контролира партията. Без

...
Появата на Ахмед Доган означава, че той контролира партията. Без
Коментари Харесай

Какво призова Ердоган мюсюлманите в България - да гласуват за ГЕРБ или ДПС, анализира Осман Октай

Появата на Ахмед Доган значи, че той управлява партията. Без негова воля и без негова глоба нищо не се случва там. Това сподели някогашният народен представител от Движение за права и свободи Осман Октай по БНР във връзка със словото на почетния ръководител на Движение за права и свободи на конференцията на Движението. Анализаторът предвижда Движение за права и свободи да завоюва до 40 депутатски места в идващото Народно заседание.
Липсата на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски на Национална отчетно-изборна конференция, която се организира в събота, Октай изясни с обстоятелството, че Пеевски не е член на Движението. По думите му няма да има промени в управлението на Движение за права и свободи.
 Доган е овладял всички служби и държи Борисов, счита някогашен министър Доган е овладял всички служби и държи Борисов, счита някогашен министър
Няма човек в страната, в това число и министър председателят, който да е по-информиран от Доган, а информацията е най-важният инструмент. Докато то...
По думите му хора като Пеевски, Доган и Борисов са политически и финансови медиатори на задкулисието, наречено " дълбоката страна ".
" Решението по кое време кой да бъде ударен го вземат хората, които градиха този модел още от Кръглата маса, с всички структури на силови, контролиращи, милиционерски. Те са остарели, само че имат синове, имат наследници и в никакъв случай не изпускат властта ", изясни Октай.
Не можах да схвана Ердоган какво прикани гласоподавателите мюсюлмани в България - да гласоподават за ГЕРБ и Борисов или за Движение за права и свободи. Или пък Движение за права и свободи да поддържа по всевъзможен метод ръководството на Борисов. Може би беше обществена признателност на Ердоган към неговия другар или неговия подвластен Борисов, че го поддържа и блокира глобите на Европейски Съюз против Турция в напрежението сред Турция, Гърция и Кипър.
Анализаторът уточни и различен прочит на това послание на Ердоган - като амнистия от негова страна към управлението на Движение за права и свободи във връзка с Доган и Пеевски, които са сложени от Турция в изолираност, само че при изискване, че те се прегърнат с Бойко Борисов.
 Карадайъ още веднъж отпред на Движение за права и свободи: Амбицирани сме да участваме в ръководството Карадайъ още веднъж отпред на Движение за права и свободи: Амбицирани сме да участваме в ръководството
Преизбраха Мустафа Карадайъ за ръководител на Движението за права и свободи (ДПС). Припомняме, че той бе единствен претендент. Изборът бе...
Според Осман Октай България се трансформира в " доста значима логистика " за Москва, НАТО и Европейски Съюз:
" Не инцидентно лъсна неточната позиция на Бойко Борисов за обединяване на Балканите. Всичко това, което се случи със Северна Македония, е доста огромна драма. Споделям мнението, че трябваше да отворим вратата за нашите братя и по този метод интеграцията щеше да бъде доста ефикасна. Всичко това обслужва непознати ползи - съветски и сръбски ".
Той посочи, че задкулисието още веднъж е управлявало обстановката, тъй като обича да работи и с Брюксел, с цел да му харчи парите, и със Съединени американски щати и НАТО, само че и с Москва.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР