Повторни тестове откриха новия коронавирус в 91 южнокорейци, които вече

...
Повторни тестове откриха новия коронавирус в 91 южнокорейци, които вече
Коментари Харесай

Десетки повторно заразени с коронавирус в Южна Корея

Повторни проби откриха новия ковид в 91 южнокорейци, които към този момент бяха освободени от карантина, заяви осведомителната организация Renhap, като се базира на локалния център за надзор и профилактика на болесттите, предава РИА Новости.
Все още не е ясно дали те са били инфектирани още веднъж или се е активизирала остарялата зараза. Специалистите по-скоро позволяват втория вид, защото пациентите са се разболяли от COVID-19 малко след карантината.
Сега лекарите ще тестват тези пациенти за антитела против ковид: специалистите считат, че пациентите с антитела не могат да заразят другите.
Тайландски вестник заяви, базирайки се на Министерството на здравеопазването на провинция Чайяпхум, че локален гражданин е инфектиран с ковид седмица откакто е бил разгласен за оздравял.
Руският вирусолог Николай Контаров допуска, че зад новината за повторна зараза може да стои здравна неточност. Той означи, че при диагностицирането на всяко заболяване има подправено позитивни и подправено негативни резултати. Генералният шеф на Центъра по вирусология и биотехнология " Вектор " Ринат Максютов също сподели, че съветските учени нямат данни за опцията за наново заразяване с ковид.
Председателят на Фармацевтичния съюз с обвиняване за всяване на суматоха
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР