Повишенията на фондовия пазар през тази седмица карат инвеститорите да

...
Повишенията на фондовия пазар през тази седмица карат инвеститорите да
Коментари Харесай

Ще има ли скок в цените на фондовия пазар до края на годината?

Повишенията на фондовия пазар през тази седмица карат вложителите да се чудят дали е допустимо рали в края на годината, а съгласно Джей Пелоски от TPW Advisory всички съставки са налице за мощен растеж до края на 2023 година

В петък той показа мислите си, че съгласно него сме в стадий на класическо рали в края на годината, както и, че в случай че се замислим, всички фактори се подреждат.

Тези фактори включват позитивни сезонни трендове през ноември и декември, както и поредност от пазарни знаци, които нормално демонстрират, че идващото придвижване за пазара е нагоре.

Пелоски посочи, че ноември и декември постоянно са измежду най-силните месеци в годината за фондовия пазар, само че също така прекомерно мечите настроения измежду доста разнообразни типове вложители значат, че следва бича смяна.

Шорт позициите на хедж фондовете са най-високи от пет години насам, което е бичи сигнал за пазарите, защото тези вложители “ ” позициите си, като купуват акции, когато завършват пай залог.

Инвеститорите на дребно също по този начин продадоха най-вече акции през октомври, в сравнение с през който и да е месец през последните две години, което е сигнал, че и те може би са на път да усилят покупките си.

Индикаторът “ ” неотдавна алармира за бърза смяна от свръхпродажба към свръхпокупка. На всичкото от горната страна броят на секторите и пазарните показатели, които възстановяват 200-дневната си пълзяща междинна стойност, се усилва. Освен това Dow Jones неотдавна подаде бичи сигнал за “ ” тази седмица, тъкмо откакто видя мечи “ “.

“ “, написа Пелоски в бележката си от предходната седмица.

“ “, добави той, като означи, че присъединяване на кохортата от вложители на дребно е последната съставна част, с цел да се оформи ралито.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР