Поведението на Весела Лечева е част от общото поведение на

...
Поведението на Весела Лечева е част от общото поведение на
Коментари Харесай

Радостин Василев: Пускаме сигнал до КПКОНПИ срещу Весела Леч...

Поведението на Весела Лечева е част от общото държание на служебното държавно управление, което е в цялостна симбиоза с ГЕРБ. Нямам терзания от сигнали - аз се споделям Радостин Василев, а не Красен Кралев, и не липсват 15 милиона след моето ръководство. Това сподели някогашният състезателен министър и народен представител от Политическа партия Радостин Василев в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия. Той добави, че не се тормози от сигналите на настоящия състезателен министър Весела Лечева. И добави, че през последните два месеца назначените от Румен Радев министри реставрират модела на ГЕРБ.

" Следващата седмица в Народно събрание част от парламентарната група на Политическа партия ще подава сигнал до КПКОНПИ против Весела Лечева за спор на ползи. В качеството си на министър тя предлага на Министерски съвет да вземе решение обществен парцел да стане частна благосъстоятелност ", сподели някогашният състезателен министър.

Виждаме една особеност - тези, които смъкнаха кабинета на Кирил Петков, са в не са в положение да се коалират. Той посочи, че засяга ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ". По думите му Политическа партия не може да влиза в коалиция с партии, които толерират корупцията. 

" Темата с евроатлантизма, която ГЕРБ комфортно употребява в този момент, по-скоро е прикритие на тази неспособност като лидер да изпълнят мандата ", сподели още той. Той обърна внимание на изборния резултат на " ИТН ", като го дефинира като ненадейно добър.

" Много неочакван е резултатът на Има Такъв Народ - ненадейно добър. Те направиха немислимото и разочароваха хората. Нямам визия какво се върти в главата на Слави Трифонов. Ситуацията е доста странна и особена. Знаете по какъв начин беше свалено държавното управление на Кирил Петков и от кои партии беше свалено ", сподели още Василев. 

Според него в този момент се вижда, че не е толкоз елементарно да се направи коалиция в България, припомняйки ръководството в предходния четирипартиен формат.

" Всъщност дестабилизиращата функционалност на Слави Трифонов и Има Такъв Народ и все още нанася, тъй като със свалянето на държавното управление и този длъжностен кабинет само се нанасят вреди на страната ", изясни някогашният състезателен министър.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР