Повечето от моите колеги, които работят с минали животи на

...
Повечето от моите колеги, които работят с минали животи на
Коментари Харесай

Съществуват най-малко четири паралелни свята


Повечето от моите сътрудници, които работят с минали животи на пациенти, са чували за хронологии, съвпадащи във времето, от хора, живели на Земята на две места едновременно. Това споделя в „ Пътят на душите ” лекар Майкъл Нютон, прочут хипнотерапевт. Според него от време на време са налице три или повече паралелни живота. Душите са в положение да водят няколко физически живота през съвсем всеки стадий от развиването си, само че на процедура аз не срещам постоянно такива случаи, изяснява Нютон.

Според мнозина концепцията, че душата има способността да се разделя в духовния свят и по-късно да се прикрепя към две или повече човешки тела, опонира на всички техни предварителни показа за единствен самостоятелен дух. Доктор Нютон признава, че също се почувствал неудобно първия път, когато един пациент му разказал, че е имал паралелни животи. 
Авторът на „ Пътят на душите ” твърди, че може да разбере за какво някои хора намират визията за двойнствеността на душата за смущаваща, изключително когато се сблъскат и с другото изказване. Че една душа може да живее даже в разнообразни измерения по едно и също релативно време. 
Онова, което би трябвало да разберем, е, че в случай че нашите души са част от една голяма, свръхдуховна енергийна мощ, която се разделя или разпростира, с цел да сътвори нашите души, то за какво тогава рожбата на тази рационална духовна сила да няма същата дарба да се разделя и по-късно още веднъж да се сплотява? Този риторичен въпрос задава в книгата си Нютон. 
Според доктор Нютон съществуват минимум четири паралелни свята - Светът Без Его, Светът на Пълното Познание, Светът на Сътворението и Не-сътворението и Светът на Измененото Време. Единият от тези светове съществува в нашата физическа Вселена. Другите са сфери на внимание без измерения. Те са мисловни светове. 
На всички души е дадена опция да вземат участие в развиването на по-нисшите форми на рационален живот, за да напреднат самите те. Този принцип може да изясни и за какво душите се прераждат под физически образ. Множество диалози с Теси (много остаряла душа, пациентка на доктора) навежда Нютон на мисълта, че висшият разсъдък, който тя назовава източник, се състои от съюз на основатели (Старците), които съединяват своята сила, с цел да основават Вселени. Тази мисъл предали по някакъв метод на създателя на книгата и други пациенти, когато описвали съчетаната сила на остарели души, които към този момент не се прераждат.
Земното учебно заведение към момента е нестабилно. То е изпълнено с негодуванието на доста хора от това, че са водени от някого, и с антагонизма на водачите един към различен, разказала пред доктора Теси. Тук има толкоз доста боязън за превъзмогване. Това е един свят в непрестанен спор, тъй като са събрани прекомерно доста хора с прекомерно доста разлики между тях. Другите светове имат малко население и царува по-голяма естетика. Населението на Земята е изпреварило умственото си развиване.
Но макар всички спорове и свирепост на Земята, тук има пристрастеност и храброст. Обичам да работя в сериозни обстановки. Да сътворявам ред от хаоса. Всички знаем, че Земята е мъчно учебно заведение, повтаряла остарялата душа Теси. 

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР