Повечето жени минават през най-различни връзки преди да срещнат правилния

...
Повечето жени минават през най-различни връзки преди да срещнат правилния
Коментари Харесай

Девет типа мъже, които със сигурност ще срещнеш (или вече си срещала)

Повечето дами минават през най-различни връзки преди да срещнат верния мъж, с който желаят да изживеят живота си. Има и девойки, които попадат на същинската обич още първоначално и остават с него вечно. Ако не си от тях обаче ето главните видове мъже, които най-вероятно ще срещнеш, преди да откриеш господин " Перфектен ":) 

Бройкаджията - това е мъжът, който ще желае единствено секс и ще те употребява, с цел да попълни листата си с дами. Не очаквай друго от него, също така, което може да ти предложи, а точно - единствено секс. 

Дечкото - с него ще ти е доста занимателно и ще те накара да се чувстваш млада, изключително в случай че имаш потребност от това. Дечкото ще те заведе на най-хубавите празненства, ще купонясвате неуморно, ще си щастлива в компанията му и всичко ще е прелестно...докато най-сетне се измориш и решиш, че искаш нещо по-сериозно. 

Тузарът или по-възрастният мъж. В него най-вероятно ще се влюбиш и още по-вероятно е да ти разбие сърцето. Всички минаваме през това. Ще го познаеш елементарно, той е могъщ, убеден, умел и се държи с теб по този начин, както никой различен не го е правил. Накрая обаче е допустимо и той да изиска да бъде с задоволително зряла жена. 

Г-н " Страх ме е от обвързване " - без него не може. Просто прекомерно доста мъже попадат в тази категория и няма по какъв начин да ги подминеш. Това евентуално ще бъде една доста прочувствена и изтощителна връзка, изключително в случай че някой от вас хлътне. Кой знае, може пък ти да си дамата, която да излекува страха му ;) 

Нарцисът - този мъж може би ще повлияе зле на самочувствието ти или на нервите ти. Самовлюбените мъже нормално наподобяват доста добре и притеглят с безукорен тип. Точно там се крие обаче огромният им минус. Те имат потребност от толкоз доста внимание, че са склонни даже да изневеряват, единствено и единствено да си потвърдят какъв брой са харесвани. 

Романтичното, благо момче - с него няма по какъв начин да не си щастлива, тъй като ще те носи на ръце - безусловно и преносно. Ще ти подарява цветя, ще ти устройва дребни изненади и ще се държи ужасно с теб. За страдание, историята демонстрира, че тъкмо това са мъжете, с които ние решаваме да се разделим. Просто не са задоволително огромно предизвикателство. 

Лошото момче - те са неудържимо привлекателни, тъй като са разнообразни от другите. Освен това са неразрешени и има нещо доста секси в метода, по който се държат. Все в миналото обаче неприятните момчета би трябвало да се опитат да са най-малко малко по-добри, с цел да могат да изградят постоянна връзка. Ако виждаш, че няма такива изгледи, по-добре продължи напред:) 

Използвачът - това е мъж, който е най-добре да не срещаш или най-малко да не се влюбваш в него. Те са подли, хитри и могат да ти завъртят главата за нула време. Проблемът е, че ще го създадат, с цел да се възползват от теб. Дали финансово или с цел да се развият в кариерата си, само че ще намерят метод да получат полза от теб. 

Влюбеният в някогашната си - когато го познаеш, бягай надалеч. Не искаш цялата тази драма в живота си. Няма по какъв начин да си щастлива с някой, който е влюбен в различен човек. И не се отчайвай, тъй като верният ще те открие когато минимум го очакваш:) 

И още за мъжете: 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР