Повечето хора са запознати със здравословните ползи на меда, но

...
Повечето хора са запознати със здравословните ползи на меда, но
Коментари Харесай

Диетолог посочи до какво води приема на 1 лъжичка мед на ден

Повечето хора са осведомени със здравословните изгоди на меда, само че какво ще постигнете, в случай че следвате инструкциите на диетолозите и приемате една чаена лъжичка всяка заран?
Тъй като от ден на ден хора отстраняват бялата захар от диетата си, известността на меда стартира да пораства.
Диетолозите поучават да се прибавя към овесените ядки, само че и към други здравословни специалитети. Той е идеална опция на захарта и е изцяло естествен.
Ако към момента не сте решили да го включите в такава степен в храненето си, тогава несъмнено би трябвало да помислите за една чаена лъжичка мед всеки ден – тази елементарна рутина има многочислени изгоди за нашето тяло.
Редовната консумация на мед укрепва имунната ви система, само че това е единствено едно от многото потребни резултати на този птодукт.
Медът усъвършенства кръвообращението и укрепва сърдечната мощ и сърдечния темп. Освен това усъвършенства храносмилането и регенерацията на тъканите и подкрепя регенерацията на кръвните детайли. Медът има антибактериално деяние, усъвършенства изхвърлянето на токсичните субстанции от организма, а също по този начин работи против напрежението.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР