Повечето хора може би си представят живота на популярните личности

...
Повечето хора може би си представят живота на популярните личности
Коментари Харесай

Чайовете на The Green Bear са тайната за добрата фигура на звездите

Повечето хора може би си показват живота на известните персони изцяло съвършен, с липса на всички ежедневни проблеми, с които се сблъсква “обикновения човек ”.

Но  действителността  съвсем не е такава.

Сигурно се чудите кой е най-честно срещания проблем, който тормози както елементарното население, по този начин и топ звездите у нас и по света. Проучване направено измежду интернационалните известни лица, гласи, че  непотребните килограми  и неперфектната форма са най-голямото терзание даже и на звездите!



Популярните лица в  България  също се оплакват от непотребни килограми и липса на самочувствие поради външността си. Инстаграм фотосите не всеки път отразяват действителността, защото постоянно се вършат обработки, с цел да се реализира съвършенност.  Звездите  най-много се тревожат за своите дефекти и желаят да наподобяват съвършено както онлайн, по този начин и онлайн за аудиторията си.

Екип от публицисти наблюдава редица от звездите у нас, които споделиха по какъв начин в действителност се оправят с тези проблеми. “Понякога е невероятно да бъдеш съвършен, изключително след 24-часов работен ден. Рядко ни остава време за залата, както и за здравословна храна…Не можем да разочароваме аудиторията си затова  намираме способи да поддържаме формата идеална , даже когато събитията не са на наша страна. ”



Голяма част от звездите у нас споделиха нещо доста забавно! Те описват за “ скрито оръжие ”, което им оказва помощ в битката с несъвършенствата на фигурата си, даже когато нямат време за тренировки или вярно хранене. Ето и какво споделиха: “Използвам няколко продукта на популярен бранд за отслабване у нас , с които определено  смъквам килограми  и то много бързо. Благодарна съм, че попаднах на тях и виждам, че в действителност доста сътрудници също се обръщат към продуктите им за помощ при нежелано тегло, целулит, подувания и отоци.  TheGreenBear  са необикновен бранд за здравословни и висококачествени артикули, те в действителност вършат нещата много по-лесни! ” 

ПОРЪЧАЙ ПРОДУКТИТЕ С 15% НАМАЛЕНИЕ ОТ ТУК:  



Няма човек в България, който да не е чувал за славните продуктите за намаляване на TheGreenBear, измежду които има  чай за детокс, fat burner за горене на мазнини и диуретик за унищожаване на целулита . Явно и известните лица не са по-различни от елементарните хора, които също се сблъскват с неперфектна форма, липса на време за тренировки и здравословно хранене. Поне вече  тайната  на звездите е разкрита и всеки може да реализира формите на обичания си кумир от екрана.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР