Повечето хора имат определен тип, който харесват. Понякога факторите за

...
Повечето хора имат определен тип, който харесват. Понякога факторите за
Коментари Харесай

Блондинки или брюнетки предпочитат мъжете

Повечето хора имат избран вид, който харесват. Понякога факторите за привличане са свързани с косата, различен път с очите или някоя съответна част на тялото. Що се отнася до това какъв цвят коса харесват мъжете, обществената мрежа Badoo е направила изследване, което дава отговор на въпроса каква коса притегля мъжкото внимание.
В анкетата са взели присъединяване повече от 2000 мъже, които трябвало да отговорят какъв цвят коса и очи избират у дамите. Oтговорът няма да се хареса на русокоските: 60% от мъжете споделят, че харесват брюнетки със сини очи!

Една трета от мъжете намират кестенявата коса за най-привлекателна. 28,6% декларират, че избират черна коса. Това значи, че от всички интервюирани, 59,7% избират дами с тъмна коса като цяло.
Когато става въпрос за дами с различен цвят на косата, 29,5% от мъжете избират русокоските, а 8,8% харесват червенокосите.

Друго забавно умозаключение е, че мъжете не избират прекомерно слаби дами, които нормално са посочени за пример за хубост. Мнозинството от интервюираните мъже признават, че харесват по-пищните форми, до момента в който 10% настояват, че избират слаби дами. Едва 4,2% пък признават, че си падат по дами в плюс размер.

Предпочитанията на мъжете приказват, че болшинството от тях избират сините очи у дамите. Синьото печели с невероятните 40,2%, написа az-jenata.bg. Кафявите очи се подреждат на второ място с 29,2%. Зелените очи са на трето място със 17,5% и най-после са пъстрите с 13,1%.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР