Повечето футболисти мечтаят поне веднъж да станат шампиони в някое

...
Повечето футболисти мечтаят поне веднъж да станат шампиони в някое
Коментари Харесай

"Байерн" превърна французин в рекордьор по титли

Повечето футболисти мечтаят най-малко един път да станат първенци в някое от най-силните шампионати в Европа. Да вдигнат трофея в Премиър лийг, Ла Лига, Серия А, Бундеслигата или Лига 1 може да осмисли цялата кариера на мнозина, даже на някои от най-известните имена в актуалната игра. Ако някой успее да го стори повече от един път или допълнително от една страна, той съвсем несъмнено е звезда с историческа значителност за всеки от клубовете си.

А какво може да каже състезател на 24 години, който към този момент е спечелил 10 шампионски трофеи в три разнообразни страни от Топ 5 на Стария континент? При това след единствено девет изиграни сезона в професионалния футбол...

Такъв е казусът на Кингсли Коман - френското крило на " Байерн " (Мюнхен), който идната седмица ще вдигне " сребърната салатиера " в Германия за шеста поредна година. Благодарение на хегемонията на баварците във федералната република нападателят стана първият футболист в историята с трофеи във всеки от първите си девет сезона, в един от които победи два пъти.

Coman ha ganado toda las ligas que jugó:
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР