Повече от седмица в медийното пространство се говори за секс

...
Повече от седмица в медийното пространство се говори за секс
Коментари Харесай

Константин е оневинен: Ексклузивни разкрития за секс скандала

Повече от седмица в медийното пространство се приказва за секс абсурда, в който беше забъркан фолкзвездата Константин. Той бе упрекнат от 17-годишно момиче в полово принуждение, като по информация, подадена от нея в районното ръководство, тя се оказала в хотелската му стая след присъединяване в Слънчев бряг.

Тя е подала недоволство в полицията, а сега по случая работят криминалисти, които към този момент са стигнали до сензационни открития. От резултатите излиза наяве, че по момичето няма следи от полово принуждение и това е една от аргументите на Консантин да не бъде повдигнато обвиняване. Певецът е бил разпитван повече от 2 часа в районното ръководство в Несебър, като в разпита били включени също водачът му и озвучителят му. 
                             

Криминалистите получили телефона на Константин, като са свалили и копирали цялата връзка, която той води. Сред персоналната му преписка е и момичето, което е подало недоволството и напълно неизненадващо стана ясно, че тя е била основател на диалога и постоянно питала фолкпевеца персонално къде и по кое време ще бъдат идващите му участия по Южното Черноморие. Той, от своя страна, бил сбит и общителен, само че не се твърди да е показал по-специално отношение към нея.

„ Имаме доста почитатели, за които е наслаждение да бъдат покрай нас и да споделят нашата маса и внимание. Но има и такива, които злоупотребяват с доверието ни, гонейки бързата популярност и прибягват до притеснителни способи. Тук става дума тъкмо за такава корист, само че не желая да влизам в детайлности, с цел да не преча на следствието. До дни казусът ще се разплете, истината ще излезе нескрито и ще блеснат на бял свят игричките “, разяснява преди дни обвиняванията в обезчестяване Константин. Мнозина настояват, че по този метод Константин е щял да стане жертва на изнудване и защото евентуално това не се случва за пръв път, той е подготвен да подаде тъжба.

 
                             

17-годишното момиче, на име Надя, от своя страна не за пръв път прави сходен ход, като при започване на лятото е подала същата тъжба против различен състоятелен, само че не толкоз известен мъж. След това отдръпнала обвиняванията си. А в същата вечер, на 18-и август, когато тя твърди, че е правила секс с Константин срещу волята си, се приказва, че е била търсена с полиция от татко си, което се оказва, че се случва постоянно, защото, въпреки и да е към момента малолетна, несъмнено обича да не се прибира до сутринта и да прекарва нощите си по морските заведения. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР