Повече от редно е цялото ръководство на МЗ плюс доц.

...
Повече от редно е цялото ръководство на МЗ плюс доц.
Коментари Харесай

Ще се извините ли на доц. Мангъров и проф. Чорбанов?

Повече от в реда на нещата е цялото управление на Министерство на здравеопазването плюс доцент Кунчев да си подадат оставките незабавно. СЗО се разгласи срещу зеления документ като неефективна мярка за разпространяването на COVID-19 и нагнетяваща дистрес в социума.

Липсата на обикновена далновидност у управлението на Министерство на здравеопазването лъсна необикновено мощно. При други условия това би било простимо, въпреки и мощно укорително, тъй като един началник би трябвало да е и предвидлив човек!

Неспособността за предугаждане на рисковете за хората като увреждания, отрицателна смяна на менталния им статус или гибел на пациента от страна на здравен служащ е необикновен професионален недостатък, който излага на риск пациентите или тези, които са доверили здравето си в твоите ръце.

Далновидността се състои в точно пресмятане на всички рискове пред пациентите/хората, а когато управляваш социум, това обгръща с изключение на благополучието на хората, по този начин и техните приходи.

Ако си прозорлив човек, ще си и квалифициран човек, респективно властник, а тук виждаме неналичието на обикновена далновидност, неглижиране на нашите старания против зеления документ /бях един от тези, които подадоха искова молба в САС/ и даже имаше и закани за репресии преди време, както и тонове обиди и иронични намеци.

Сега какво стана? Истината последователно си проправи своя път.

Въпросите са необикновено доста и един от тях е: ще се извини ли някой най-малко от Министерство на здравеопазването на доцент Мангъров и проф. Чорбанов, на мен не държа да ми се извиняват за цялата мръсотия, която се изля върху тях и продължава да ги залива крепко.

Моята житейска покруса е, че споделям истини, на които времето не е пристигнало и реализацията им е въпрос на по-далечно бъдеще:

- предсказах акумулиращата токсичност на тези прототипи на ваксини и това към този момент е безспорен факт /само генерализираната миалгия от 5% след първата доза към този момент е към 65% след 3-та доза, а това е почтена странична реакция, и не ми се мисли за страничните реакции на имунизационните прототипи/

- предвидих преди още над 5 месеца и насилието против лекари по отношение на тези изцяло нелепи имунизации и това стана, уви…

- в този момент ще направя още една прогноза, може би една от последните ми, тъй като не искам да влизам в спорове нито с сътрудници, нито с другари по отношение на действието на даден лекарствен артикул: с рухването на явно неефективните за разпространяването на пандемията принудително наложени ограничаващи ограничения плюс появяването на смъртни случаи вследствие имунизацията на неосведомени хора ще докара до ескалация на насилието против лекари освен у нас! Вероятен период за реализацията на тази прогноза 12-18 месеца.

И до момента в който шефът на Пфайзер България върви с платена от компанията му защита, елементарният доктор не може да си разреши този лукс…. и ще стане жертва на възмездие от потърпевшите пациенти.

И в този момент неврологиите са цялостни с инсулти, получени след имунизацията с тези прототипи, само че сътрудниците ги е боязън и си мълчат. Естествено умрелите пациенти не се пишат умряли от имунизацията и по тази причина публично няма у нас данни за този тип смъртност, само че в случай че се направи изследване какъв брой от умрелите имат най-малко една имунизация истината ще стане крещящо ясна за всички.

Та: в реда на нещата е да се поднесат извинения от страна на Министерство на здравеопазването, а и да има оставки, това ще е един изцяло непълен жест към хората, само че най-малко ще е зачатък на обикновена честност, само че най-вероятно и това няма да се случи /прогноза само/.

Коментар на доктор Димитър Кехайов във фейсбук
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР