Повече от половината участници в Един за друг“ вече се

...
Повече от половината участници в Един за друг“ вече се
Коментари Харесай

Настолна игра с необичаен мащаб за дамите в „Един за друг“

Повече от половината участници в „ Един за различен “ към този момент се разделиха с на най-романтичното предаване в телевизионния ефир, а оставащите кандидати за успеха не престават да се впускат в идните игри с доста мотивация и хъс. Първи в генералното класиране с максимален насъбран бюджет за момента са Петя и Николай , а последното място не престават да не отстъпват Гергана и Радослав .

В новите епизоди на „ Един за различен “ тази седмица предстоят доста изненади и занимателни завършения . Тон ще зададат дамите, които ще се включат в настолна игра с необикновен мащаб. Изпитанието ще бъде комбиниране сред предвидливост и еластичност на тялото, а участничките ще би трябвало да покажат още какъв брой положителни са в статистиката и дали познават душeвността на мъжете.

Ще съумеят ли дамите да отгатнат какво се случва в главата не на техните половинки, а на мъжката публика? Ще съумеят ли да потвърдят, че могат да вършат по няколко неща по едно и също време? Коя от дамите ще може да се похвали, че е разгадала мъжките стремежи и ще събере най-вече точки? Какви залози ще създадат половинките им? – не пропускайте да разберете в новите епизоди на „ Един за различен “ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете и формалния на „ Един за различен “ за още настоящи вести.

Кастингите за идващия сезон на „ Един за различен “ към този момент са отворени. Всички искащи да се запишат, могат да го създадат на адрес:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР