Повече от половин година, от както това правителство пое управлението

...
Повече от половин година, от както това правителство пое управлението
Коментари Харесай

Синдикат Защита: Другарката Нинова отново излъга!

" Повече от половин година, от както това държавно управление пое ръководството на страната, се наслушахме на какви ли не неистини, само че над всички се откроява премиера Петков и другарката Нинова. Петков с най-крупната си неистина като излъга работещите в опазването на здравето, че ще има нарастване на заплатите, и забърка такава каша, че в този момент шефовете на лечебните заведения се чудят по какъв начин дa се оправят със обстановката.

Единствената, която не му отстъпва по неистини, е други Нинова, крепко захапала властта, с грижа за хората, с нейния екип бълват неистина след неистина, като грижата за себе си по медиите изписват като грижа за хората ".

Това пишат от профсъюз " Защита " в формалната си Facebook страница, като към текста прикачват и фотоси на касови бележки, на които се вижда цената на хляба в столични хипермаркети. Единият бон е от 03.07.2022 година, а другият от 30.06.2022 година

Припомняме, че на 2 юли Корнелия Нинова разгласи във Facebook, че хлябът е по-евтин с 20% в комерсиалните вериги.

Публикуваме останалата част от позицията на профсъюз " Защита " без редакторска интервенция:

Първо позволиха спекуланти търговци да надуят инфлацията, по-късно стартират " борба за хората “. При встъпването в служба, 13.12.2021г. цената на бензина бе 2,43лв/литър, в този момент след " борба за хората “ е 3,43лв. за литър. Пак към 13.12.2021г. цената на електрическата енергия бе 304лв./MWh, след " борба за бизнеса “ в този момент към този момент 747лв./mWh!

Първата изцепка на другарката Нинова бе като съобщи, че олио и суровина за олио има за три години напред и по какъв начин олиото би трябвало да коства 2,00 лева

Да само че към този момент месеци наред то се продава на цени сред 5 лева и 7лв.

След това, обявиха, че има и зърно за три години напред, пък взеха от НЕК 1,1 млрд лв. за закупуване на зърно за Държавния запас (означава ли това, че Държавния запас житото го няма?!). После продъниха ушите на хората по какъв начин с премахването на Данък добавена стойност цената на хляба ще падне с 20%. Поредната огромна неистина на другарката Нинова, която твърди, че цената на хляба към този момент е паднала с 20%. Безспорно доказателство за следващата нагла неистина на др.Нинова е вписаното в касовите бележки на един от супермаркетите при покупка на самун, от които е видно, че на 30.06.2022г., когато Народно събрание одобри да се отстрани Данък добавена стойност върху цената на хляба и брашното, цената на всеобщия самун за 830гр. е 2,39лв., а в други дори и по-висока.

Пак от касова записка от 03.07.2022г., когато цената трябваше да е към този момент с 20% надолу (или 1,99лв) е видно, че цената си е същата – още веднъж 2,39лв.

С днешна дата, 04.07.2022г., в Деня на благодарността, цената си е още веднъж същата, единствено може би на " Позитано “ е друга?!

Т.е. за тези седем месеца ръководство единственото, което е паднало това е Нинова и нейното държавно управление и изборните резултатите на Българска социалистическа партия.

Другарко Нинова, с неистини Държава не се ръководи!

Колкото по-бързо си отидете, толкоз по-добре за България. Защото интензивно вървите по пътя на Вашия предходник Жан Виденов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР