Повече от месец след последния изигран официален мач Григор Димитров

...
Повече от месец след последния изигран официален мач Григор Димитров
Коментари Харесай

Григор Димитров: Добре е от време на време да слушаш вътрешния си глас

Повече от месец след последния изигран формален мач Григор Димитров ще се завърне в професионалния тенис тур. Следващата седмица 31-годишният хасковлия ще взе участие на шампионата от категория " АТР 500 " във Вашингтон (1-7 август), с който ще открие американското си турне преди последната за годината конкуренция от Големия шлем - US Open в Ню Йорк (29 август - 11 септември).

В навечерието на надпреварата в столицата на Съединени американски щати първата ракета на България (№18 в света) даде видео изявление за онлайн канала на събитието в " Инстаграм ". То бе оповестено тъкмо месец откакто на 28 юни Димитров се контузи по време на мача си от I кръг на " Уимбълдън " против Стив Джоонсън и бе заставен да се отдаде на насилствена отмора и възобновяване.

" Взех си добра отмора. Може би една от първите, в които в действителност си починах. Чувствах се доста добре за към 10 дни. Имах доста противен мач на " Уимбълдън ", получих контузия. В такива моменти би трябвало да слушаш тялото си. Исках да обърна тези отрицателни мисли и усеща, които ме спохождаха, в нещо положително и вълнуващо. Казах си: " Вземи си малко време, виж по какъв начин се чувстваш. " Оставих ракетите за известно време и започнах да върша неща, които ме вършат благополучен. Горещо лято, просто му се любувах. След това започнах да упражнявам и съм подготвен да се завърна ", описа Григор.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР