Повече от 600 000 цивилни са напуснали Газа. Това съобщава

...
Повече от 600 000 цивилни са напуснали Газа. Това съобщава
Коментари Харесай

Над 600 000 души вече са напуснали Газа

Повече от 600 000 цивилни са напуснали Газа. Това оповестява израелската войска, представена от NBC. 
Прочетете още
Израелските управляващи уведомиха 155 фамилии, че техните близки са арестувани от " Хамас ".

Израел подреди на повече от 1 милион палестинци да изтеглят северна Газапреди идна сухопътна инвазия, създавайки филантропична рецесия, която провокира митинги от Организация на обединените нации и по света. Говорителят на израелските отбранителни сили контраадмирал Даниел Хагари сподели, че хиляди към този момент са напуснали макар напъните на " Хамас " да забави евакуацията.

Няма да прави интервенции по основния път на юг от северната част на Газа от 10:00 до 13:00 часа в неделя, с цел да помогне за ускорение на приключването на евакуацията.

" По време на този прозорец, апелирам, възползвайте се от опцията да се придвижите на юг от северната част на Газа ", сподели IDF в изявления в обществените медии. " Бъдете сигурни, водачите на " Хамас " към този момент са подсигурили тяхната сигурност и тази на техните фамилии.

Хагари сподели на фамилиите на заложниците, че военните вършат " всичко " допустимо, с цел да ги освободят.

" За фамилиите на заложниците знам, че за вас всяка секунда е цяла безкрайност, ние ще създадем всичко, с цел да върнем околните ви вкъщи ", сподели Хагари в превод на Times of Israel.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР