Повече от 30 огнеборци се включиха в овладяването на големия

...
Повече от 30 огнеборци се включиха в овладяването на големия
Коментари Харесай

Кошмарът във Варна е огромен! СНИМКИ

Повече от 30 огнеборци се включиха в преодоляването на огромния пожар покрай хипермаркет в квартал "Владислав Варненчик " във Варна. Огънят е обхванал към 40 декара.

Пожарът, който избухна малко преди 12 часа през днешния ден, към този момент е сподавен. Изгорели са две железни бараки, отчасти наранени са 3 автомобила и рейс.

В гасенето интензивно са е присъединили с подръчни средства и към 15 жители. Двама от жителите, присъединили се в гасенето, са се оплакали от обгазяване, прегледани са и им е оказана здравна помощ на място от екипите на "Спешна помощ ", не се е наложило настаняване в болница.

Към момента на мястото на пожара към момента дежурят 2 ППА с екипите им.



Собственикът на близката автоморга Любомир Петров сподели, че дружно с сътрудника му са помагали в гасенето, а огънят е пристигнал от терен до близкия хипермаркет.



"Аз в действителност им обясних къде да отидат да локализират пожара.



От магазина е подаден сигналът. Елате да видите, изгоря цялата гора и потегли насам.



Долу има три-четири автосалона, изгорели при нас. Масло няма. Всички масла са източени. То се вижда от кое място потегля пожарът.



Пожарът потегля зад това хале в профил на магазина, първо там помагахме, гасихме, два автобуса имаше на пътна помощ, изкарахме ги.



Имаше две-три коли изгорели, вляво надолу беше почнало и към нас, по тревата ", разясниха очевидци пред БНР.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР